Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 23:14:02

Всеукраїнський фестиваль команд КВН відбудеться у серпні

01.07.2017   09:41Агенцiя

Наступний фестиваль гумору, до якого готуються у місті Чернігові, відбудеться з 4 по 7 серпня. Всеукраїнський фестиваль команд КВН проходитиме на території комплексу «Голубі озера».

Про це повідомив начальник відділу у справах сім'ї та молоді міської ради Валерій Семенець. За його словами, такий фестиваль проводиться вже втретє й у минулому році у ньому взяли участь 18 команд із різних регіонів України.

Валерій Семенець також розповів про святкування Дня молоді у нашому місті, який традиційно відзначається в останню неділю червня. В цей день у міському Палаці культури відбувся 13-й Міжнародний фестиваль молодіжного гумору «Хрущъ live-2017», який зібрав учасників як з України, так і з Вірменії та Білорусі. Команди були відібрані в режимі он-лайн за попередніми заявками.

У якості спеціальних гостей поза конкурсом виступила чернігівська команда «7*Я».

А після відіграних двох конкурсів (фрістайл та музична розминка з глядачами) журі визначило переможців:
1 місце (приз - 3000 грн) – команда «ДЖАН» (Збірна вірмен України);
2 місце (2000 грн) – команди «Кляки» (Гомель, Білорусь) та «Тобі Альдервейрельд» (Прилуки);
3 місце (1000 грн) – «Другая команда» (Мариуполь) та « Рука в синице» (Скадовск).

Крім того, напередодні свята, 23 червня, в приміщенні розважального центру «Базис» управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради зібрало 50 представників молодіжного руху, активістів інститутів громадянського суспільства, органів студентського та шкільного самоврядування. Всіх учасників тут чекав турнір з боулінгу, розважальна програма, кулінарний квест, а також вручення грамот і подяк.

За вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики у місті Чернігові та з нагоди Дня молоді Подяками міського голови відзначені:

Склярець Денис, заступник Голови правління з питань розвитку ПАТ Базис, директор розважального комплексу «Мадагаскар»;

Молчанова Серафима, студентка Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т. Г. Шевченка, голова Чернігівського осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації Фундації регіональних ініціатив.

Грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту відзначені: ЧО ВМГО «Фундація регіональних ініціатив», ЧМГо «Семаргл»,  ЧО «Асоціації гайдів України «Полісяночка», ЧМГО «Клуб інтелектуальної молоді», Чернігівська ліга КВН, «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання», Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей  та молоді, «Громадське телебачення: Чернігів», актив студентського та шкільного самоврядування «Перехрестя».


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини