Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:13:36

Нові надходження книг до Канадсько-Українського центру

09.03.2016   17:05Агенцiя

До Канадсько-Українського центру надійшли книги, з приватної бібліотеки Павла Дорожинського.

Павло Дорожинський – видатний громадсько-політичний діяч, був Головою Міжнародної Організації «Об’єднання Українських Націоналістів (державників)», ветеран організованого українського націоналістичного руху. Пов’язав своє життя з діяльністю ОУН.

Багато років працював, організовуючи зв’язки із супутними організаціями ОУН, очолював Організацію Державного Відродження України в США, Світову Координаційну Раду Ідеологічно Споріднених Націоналістичних Організацій при Світовому Конгресі Вільних Українців, у країнах західної діаспори, в 1962 році був обраний членом Проводу Українських Націоналістів (ПУН).

Подаровані книги стануть в нагоді тим, хто хоче заповнити прогалини у наших знаннях про дуже важливий етап вітчизняної історії (1933–1950 рр.).

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.