Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 21:07:57

"Ми дійсно найкраща радіостанція країни" – Радіо "Вести" слухатимуть і в Чернігові

16.07.2015   08:16Агенцiя

15 липня в дискусійному клубі «Експертна думка» відбулася прес-конференція Матвія Ганапольського. Мета приїзду журналіста не політична, він повідомив про розширення мовлення радіо «Вести» на 27 міст України, в тому числі і на Чернігів.

Радіо «Вести» вже слухають в трьох українських містах - Києві, Харкові та Дніпропетровську. Основна частина радіомовлення станції російськомовна, але є і україномовні програми.

Матвій Ганапольський поспілкувався з чернігівськими медівниками на теми актуальні для міста зараз, як то вибори та проблеми соціального сектору. Останні він назвав «результатом «застійного» життя, та навів приклад Львову, звідки сам родом, з його фестивальною політикою.

Гість зазначив, що Чернігів справив на нього гарне враження своєю чистотою та доглянутістю, а тому, його на думку, не зважаючи на критику роботи міськради, комунальні служби працюють досить добре. Також Ганапольський вважає, що в Чернігові непогані справи з бізнес-кліматом, приклад тому наявність великих мережевих магазинів. А ще чернігівці дуже дружелюбні та гостинні, інакше б до нас не приїхали близько 17 тисяч переселенців зі східних регіонів.

Ще гострий на слові, як сам зазначив, український і російський журналіст порівняв журналістику двох країн та роботу самих медівників, висловив свою позицію щодо Криму, перспектив відносин між сусідніми країнами та торкнувся непростої ситуації в Україні нині.

Підсумовуючи обговорення, Матвій Ганапольський закликав слухати Радіо «Вести»: «Ми дійсно найкраща радіостанція країни», - підкреслив журналіст.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.