Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 11:01:45

Ділові жінки Чернігова: "Україну варто відкривати щодня і дякуємо Геннадію Корбану за таку можливість"

02.07.2015   18:58Агенцiя

Кажуть: якщо задум правильний і на часі – то і сам Бог допомагає його звершити. Саме так і сталося з чарівними представницями чернігівської Ліги Ділових та професійних жінок: вони давно планували поїздку по цікавих місцях України, але то не виходило з попутницями, то організаційні моменти підводили…

Простягнуло руку допомоги чернігівкам Українське об'єднання патріотів,  влаштувавши мандрівку по святих місцинах півночі України. Їхали пані та панянки зручним автобусом – туди і назад.

Основні маршрути – два відомих монастиря – Голосіївська та Китайська пустинь. Як зізнаються мандрівниці, головним чином, туди їхали, щоб вклонитися могилі матінки Аліпії і попросити здійснення найпотаємніших бажань. Ну і попросити сил та здоров‘я для близьких. Відома бізнесвумен – Тетяна Руденок розповідає: ця подорож для неї виявилася суцільною несподіванкою . А оскільки сюрпризи їй подобаються – то і позитивних вражень не бракує.

- Ось побувала в двох монастирях і в кожному купила по дзвіночку (дзвонить нам – авт.) – до своєї колекції. Кажуть, коли чуєш їхній передзвін – це приносить щастя, удачу і зичить здоров‘я. А загалом – головне в житті – це різноманіття. Треба їздити і вивчати свою країну.

Окрім місць духовної сили – побували чернігівки і на виставці відомої народної художниці Катерини Білокур. Перші емоції – як звичайна сільська жіночка могла створити полотна світового рівня майстерності? Загадка, яку і досі не можуть розгадати найшанованіші митці планети.

Геннадій Кобан особисто зустрів мандрівниць коли вони повернулися додому. Кожній – квіти та щира, приязна посмішка.

- Я дуже радий з того, що зміг допомогти вам побувати у таких цікавих місцинах, чудово відпочити і отримати нові, яскраві враження. Я хочу вам побажати здоров′я, радості, затишку, щоб у Вашому домі завжди був мир.

І справді – люди можуть розвиватися, коли відбувається обмін досвідом інформацією про нові культурні події, про нові подорожі. Лише відкрите до усього нового суспільство здатне продукувати справжні людські цінності – взаємоповагу, родинний зв‘язок, підтримку, любов, пам‘ять до свого історичного коріння. Адже Україна у нас одна – від Дніпра до Десни – вивчаймо її, дбаймо про неї і тоді на наших очах вона відродиться нова, міцна та надійна.

PR

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.