Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:07:17

Майже 40 тисяч гривень зібрали чернігівці на благодійному вечорі "Допоможемо армії – збережемо Україну!"

27.02.2015   08:28Агенцiя

Патріотичний благодійний вечір «Допоможемо армії – збережемо Україну!» пройшов 25 лютого в Чернігові.

Всі кошти від продажу вхідних квитків та аукціону творчих робіт майстрів, революційних фотографій з автографом Віталія Кличка, лотів від чернігівських підприємців підуть на закупівлю спеціальної техніки (екскаватора) для чернігівських батальйонів. Також під час заходу представнику 13-го батальйону був переданий автомобіль «ГАЗ-66». 

Організатори запропонували гостям дотримуватися патріотичного дрес-коду. Приємно відзначити, що багато з присутніх вдягнули вишиванки чи костюми (сукні) з елементами національної символіки, жінки та дівчата прикрасили зачіски віночками та квітами. Найкращі етно-образи отримали відзнаку журі.
Всі бажаючі зробили чудові знімки на згадку про цей теплий вечір у патріотичній фотозоні з соняшниками, васильками та калиною.

Варто зауважити, що акцію «Допоможемо армії – збережемо країну!» підтримали народні обранці, підприємці, бізнес-леді з Ліги (клубу) ділових і професійних жінок. Організатори також зазначили, що представники міської та обласної влади проігнорували патріотичний благодійний вечір.

До уваги гостей організатори запропонували декілька сильних за змістом робіт фоторепортера Мар’яни Харді, присвячених Революції Гідності, з підписом лідера партії «УДАР» Віталія Кличка. Ці світлини стали лотами благодійного аукціону. Авторські прикраси та аксесуари, віночки, витинанки, блокноти, іграшки для аукціону надали, зокрема, майстри Наталія Онанко, Тетяна Кузик, Оксана Сергієнко, Юлія Заїка, Оксана Трухан, Валентина Свистун, Ірина Лєпєха, Інна Олешко, Олександра Стародуб, Ольга Черешко.

До речі, одним з найдорожчих лотів стали боксерські рукавички Віталія Кличка з його автографом. Чернігівський меценат придбав рукавички за 5 тисяч гривень. А одна з фото-картин «пішла з молотка» за 3500 грн. Під час майстер-класу з виготовлення оберегів для українських воїнів гості вечора змайстрували янголів, які вже найближчим часом відправляться на передову.

В благодійному концерті взяли участь відомі чернігівські колективи і виконавці (зокрема, ансамбль хлопчиків-бандуристів «Соколики», поети Тетяна Пакалюк і Олена Грицюк, дует Ольги і Руслана Шведів, співаки Гарріс, Ігор Хонін, талановиті юні артисти). Справжньою прикрасою вечора стали чернігівські дівчата – переможниці різноманітних конкурсів краси. В результаті була зібрана сума в розмірі 28340 гривень та 300 долларів. Організатори передали ці гроші представнику БФ «Територія життя».

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини