Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 23:49:35

У театрі вшанували воїнів-героїв та допомогли захисникам

20.10.2014   07:52Агенцiя

Герої не вмирають, доки пам'ять про них живе. Під таким гаслом у стінах обласного театру імені Шевченка відбувся благодійний концерт "ГЕРОЇ не вмирають…".

Зала була заповнена вщент. Люди прийшли вшанувати пам’ять загиблих борців за незалежність України та допомогти бійцям АТО. На сцені, де відбувалося основне дійство, виступили майже тисяча артистів. Серед них співаки, музиканти, дитячі танцювальні та спортивні колективи, військово-музичний оркестр. Ведучими дійства стали Оксана Тунік-Фриз та Артем Шелковий. Пара емоційно, з душею пронесла глядачів по сторінках останніх болючих подій в країні. Підтримати земляків піснею приїхала і заслужена артистка України Жанна Боднарук.

За час концерту вдалося зібрати 14 788 гривень. З яких 1 113 гривень, кошти, які чернігівці пожертвували до скриньок волонтерам. На виручені гроші організатори придбають буржуйки та теплі речі для 13 та 41 батальйонів територіальної оборони і спецбатальйону «Чернігів».

Дякуємо усім, хто допомагав у організації благодійного концерту та брав у ньому участь: заслуженій артистці України Жанні Боднарук, депутату обласної ради Валерію Кулічу, організатору Ірині Должиковій, ведучим Оксані Тунік-Фриз та Артему Шелковому, Сергію Макашову, Олександру Шевчуку та військово-музичному центру Сухопутних Військ Збройних Сил України, заслуженій артистці України Марині Гончаренко, клубу спортивного бального танцю «Ніка», Олександрій Шелковій та Олексію Загоруйко, Анатолію Гулому, театру танцю «Слов’яни», Інні Гуземі, Катерині Ковтун, дитячій юнацько-спортивній школі «Чернігів» та школі вищої спортивної майстерності, Євгенію Мацаку, Олексію Коршаку та Анастасії Лалетіній, Анні та Єлизаветі Соболєвим, студії спортивного танцю «Глорія», Євгенії Поліщук, Ярославу Биху, Миколі Морозову, Юлії Волошко та Данилу Гирчаку, клубу спортивного танцю «Аеліта», танцювальному центру «Інсайд», Олені Михайловій, студії сучасного танцю «Бродвей» та шоу-балету «Ярмарка».

Наша допомога вкрай необхідна нашим героям, нашим землякам, котрі ризикують своїм життям, заради нашої свободи, заради мирного неба над нашою головою.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.