Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:26:51

Є бажання долучитися до археологічної еспедиції? Батурин запрошує!

10.07.2014   12:38Агенцiя

Всім-всім-всім, хто хоче пізнати романтику археологічних досліджень - у серпні в Батурині працює археологічна експедиція!

Бажаєте доторкнутися до української історії? А прийняти участь у відкритті її таємниць? Якщо так – то сповіщаємо Вас, що скоро знову почнеться археологічний сезон в Батурині і ми станемо свідками нових відкриттів!

Батуринська Міжнародна археологічна експедиція, організована Інститутом історії, етнології та правознавства ім. О. М. Лазаревського і Канадським інститутом українських студій, крок за кроком, вже впродовж шістнадцяти років, відкриває нам історію Батурина.

Ми запрошуємо Вас стати учасником розкопок! Вам потрібно мати патріотизм, ентузіазм, запал, немеркнуче відчуття романтики та прекрасне володіння лопатою. Проживання та харчування для археологів-волонтерів за рахунок організаторів.

Погодившись, ви матимете чудову нагоду отримати нові уміння та навички, налагодити нові знайомства та зв’язки. Невелика втома після робочого дня сторицею компенсується задоволенням, яке отримуєш від досліджень та романтичних вечорів біля вогнища над річкою Сейм. Після перших днів розкопок розумієш, що археологія в твоєму серці вже назавжди…

Бажаючі стати археологами-волонтерами - записуйтесь у співкерівника експедиції В’ячеслава Скорохода за адресою: skorohod-sv@ukr.net

Ласкаво просимо до пригод!

Вельмишановні туристи! Ми запрошуємо Вас відвідати Батурин в особливо цікаву пору - під час роботи археологічної експедиції у серпні 2014 року!

Гетьманська столиця

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей