Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:27:29

Weddingtrendshow – перша світська подія літа. ФОТОрепортаж

11.06.2014   20:29Агенцiя

У Чернігові відбулося Weddingtrendshow – традиційний захід, присвячений весільній моді.

За словами організатора заходу Юлії Швидкої в першу чергу це світська подія, а вже потім – показ модних трендів весільного стилю, прикрас, аксесуарів та флористики.

За її словами організатори поставили собі за мету продемонструвати модні тренди сезону 2014-2015 з організації весілля, а  також  довести, що всі  ці новинки  доступні і у Чернігові, і при цьому на їх придбання не потрібні захмарні кошти.

Про  деталі шоу-програми  розповіла Наталя Мірошник. Вона повідомила, що  на  протязі вечора гості  зможуть  не тільки розважитися, а  й поспілкуватися  з  професіоналами  весільної сфери. Учасників шоу очікують такі «фішки» весільного сезону  як Фотозона,  Candybar,  презентація  весільного дерева, бармен-шоу, майстер-клас з танцю, світодіодне та фаєр-шоу, а також багато несподіванок та сюрпризів.

Також окрім дефіле у весільних сукнях відбудеться показ ювелірних прикрас від  магазину Cuarzo, розіграш  подарунків від партнерів шоу, гості  зможуть  відслідкувати  тенденції моди в аксесуарах, флористиці, прикрашанні зали, розвагах  для гостей, тощо.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.