Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:45:08

В Центрі народних ремесел для дітей та юнацтва відкрилась звітна виставка учнів та керівників студій

28.05.2014   11:02Агенцiя

23 травня в Центрі народних ремесел для дітей та юнацтва обласного навчально-методичного центру культури і мистецтв відкрилась звітна виставка учнів та керівників студій, в роботах яких закладена не просто майстерність виконавців, а й ще й привабливий світ дитячих вражень, природне відчуття краси, ліній та барв, що додає своєрідної величі й чарівної магії їхнім витворам.

Мета даного заходу – виховання у дітей почуття гордості за свій народ і свою державу, сприяння відродження кращих народних традицій, формування атмосфери суспільної злагоди.

В експозиції було представлено близько ста кращих робіт дітей та керівників студій Центру народних ремесел для дітей та юнацтва за період 2013 – 2014 навчального року: «Художнє дереворізьблення», «Виготовлення та реставрація народних музичних інструментів», «Кераміка», «Гончарство», «Бісероплетіння», «Тістопластика», «Лозоплетіння», «Художній розпис», «Художня обробка шкіри та образотворче мистецтво», «Вишивка та м’яка іграшка», «Батік».

З вітальним словом до учасників виставки звернулись директор Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА, заслужений діяч мистецтв України Сергій Мойсієнко та представниця «Ліги жінок» – спонсорів Центру ремесел, директор Центру соціальних служб для дітей та молоді Чернігівської міської ради Тетяна Кузнєцова-Молодчая. Грамоти найкращим учням Центру народних ремесел вручили заступники директора ОНМЦКіМ Наталія Тищенко та Михайло Ткаченко.

Екскурсію по виставці провела провідний методист з виставкової діяльності та розвитку народних ремесел Яна Погребнюк.

Виставка діятиме протягом літнього періоду.


http://www.cult.gov.ua/news/v_centri_narodnikh_remesel_dlja_ditej_ta_junactva_vidkrilas_zvitna_vistavka_uchniv_ta_kerivnikiv_studij/2014-05-24-5163
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини