Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 18:53:14

Стрілець Антон та Козинець Ірина - зіркова пара ЧДІЕУ. ФОТОрепортаж

28.04.2014   12:52Агенцiя

Атмосфера свята і дух суперництва в черговий раз запанували в культурно-освітньому центрі «Перемога».

А привід для цього був дуже поважний – відбувся ексклюзивний, вражаючий і яскравий шоу-конкурс «Зіркова пара ЧДІЕУ», в якому взяли участь шість пар. І варто було тільки першим конкурсантам з'явитися на сцені, як глядачі зірвали шквал емоцій! Плакати та «кричалки» груп підтримки зіркових пар давали про себе знати протягом усього вечора. А вечір був запальним!

Конкурсна частина свята краси та талантів складалася із 4 етапів. Після феєричного виходу на сцену та знайомством з журі кожна зіркова пара представила на розсуд глядачів свою відео-візитівку. Запальними танцями та чудовими піснями порадували усіх присутніх конкурсанти у другому конкурсі «Сузір’я талантів». Під час конкурсу  «Імпровізація» зіркові дуети демонстрували вміння швидко орієнтуватися та реагувати на різні події. А на завершення, учасники подарували глядачам можливість поринути у незабутню і феєричну атмосферу Заходу  початку 20-го століття в четвертому конкурсі «Зірковий джаз».

Боротьба за перше місце розгорнулася не на жарт, адже кожна пара була по-своєму цікава. Хтось підкорював членів журі голосом, артистизмом і костюмами, а хтось харизмою і цікавою ідеєю номера.

Але конкурс є конкурс і переможець в ній один,  тому фаворитами глядацьких симпатій стала зіркова пара фінансово-економічного факультету – Верецун Микола і Загородня Марія. Переможцями конкурсу «Зоряна пара ЧДІЕУ» були визнані конкурсанти від інженерно-будівельного факультету – Стрілець Антон і Козинець Ірина.

Всі учасники отримали дипломи, пам’ятні призи, квіти та цінні подарунки від спонсорів заходу та Студпрофкому ЧДІЕУ, а присутні в залі отримали море позитивних емоцій та незабутні враження!

ЧДІЕУ

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини