Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:00:18

Журналісти провідних українських видань відвідали Чернігів та ознайомилися з закладами харчування та розміщення

09.04.2014   13:55Агенцiя

5 квітня, у рамках відкриття нового туристичного сезону, до Чернігова завітали журналісти та редактори провідних всеукраїнських видань мм. Києва, Сум, Полтави, Вінниці, Запоріжжя, Черкас та Дніпропетровська.

Організатором прес-туру для журналістів виступило управління стратегічного розвитку міста та туризму Чернігівської міської ради.

В ході прес-туру журналісти ознайомилися з традиційною кухнею кафе «Варенична», оглянули номери готелю «Україна» та поспілкувалися з директором готелю Тетяною Петриченко. Директор повідомила, що у минулому році готель «Україна» пройшов сертифікацію та підтвердив високий рівень надання готельних послуг, який відповідає категорії 3*.

«Ми готові приймати гостей Чернігова з максимальним комфортом, - запевнила вона журналістів. - Фонд готелю складає 90 номерів різних категорій. Також готель надає безкоштовний Wi-Fi доступ до Інтернету, безкоштовну паркову на стоянці, що охороняється, сертифіковане ресторанне обслуговування 24 години на добу, є номер для молодят з унікальним романтичним дизайном та спеціально обладнаний номер  для людей з обмеженими можливостями. Для проведення ділових зустрічей, переговорів та конференцій пропонуємо конференц-сервіс. Постійно створюємо тематичні святкові акції, співпрацюємо з різними туристичними фірмами та організаціями,ФС пропонуємо цікаві екскурсійні тури вихідного дня».

Також цього дня журналісти завітали до ресторану «Avenue 33», який розташований безпосередньо у приміщенні готелю «Україна». За словами його директора Олексія Суворова,  ресторан цілодобово готовий задовольнити найвишуканіше забаганки своїх відвідувачів. Крім цього, по п'ятницях і суботах в ресторані Avenue 33 проходять вечори живої музики різноманітних стилів: від популярного спрямування до блюзу.

Сильне враження на журналістів справила екскурсія до Чернігівської пивної майстерні BIERWELLE, яка розпочала свою роботу наприкінці минулого року. У ході екскурсії журналісти дізналися від директора пивної майстерні Андрія Осіковського про основні технології варіння натурального пива  BIERWELLE, що виготовляється без пастеризації, виключно з натуральної сировини та, відповідно, має природний і неповторний смак та натуральну якість.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.