Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 12:15:07

Жінка може все! - доводять чернігівки

06.03.2014   11:08Агенцiя

Весняна виставка-ярмарок «Що може жінка» відкрилася в Чернігові 5 березня. Цей захід традиційно проводиться до Міжнародного дня захисту прав жінок 8 Березня.

Він збирає ініціативних, яскравих, талановитих, творчих жінок, які мають свій власний бізнес, очолюють підприємства, надають різноманітні освітні та побутові послуги.

Ярмарок «Що може жінка» в рамках Обласної програми розвитку підприємництва проводять Чернігівська обласна організації Спілки жінок України та Чернігівська міська Ліга (клуб) ділових та професійних жінок за підтримки Департаментів економічного розвитку та сімї, молоді і спорту ОДА, міської ради.

Ярмарок відкрили: Ірина Дорожкіна – директор підприємства «Навчально-методичний центр» профспілок, голова обласної організації Спілки жінок України; Світлана Полторацька - заступник директора Департаменту економічного розвитку - начальник управління з питань розвитку підприємництва та інвестиційної діяльності ОДА; Оксана Сердюк - директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА; Анна Романова — заступник Чернігівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради; Андрій Лісовий — генеральний директор державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області»; Юлія Заїка, голова молодіжного відділення міська Ліга (клуб) ділових та професійних жінок, директор студії «Макошь».

На ярмарку відбувся «показ мод» від учнів і викладачів Чернігівського професійного ліцею побуту (директор – Копистко Тамара). В  програмі запланові: різноманітні майстер-класи з рукоділля (створення прикрас з бісеру, шиття з клаптиків тканини, декупажу, фелтингу, створення ляльки-мотанки), прикладного мистецтва, візажу, створення зачісок. Ярмарок «Що може жінка» - це чудова можливість знайти ексклюзивні подарунки та дізнатися про послуги, придбати вироби ручної роботи чернігівських майстринь, прикраси, сувеніри до 8-го Березня, квіти, товари місцевих фабрик і підприємств.

Зокрема, участь у заході беруть Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня», підприємство «Навчально-методичний центр» профспілок, підприємство УТОГ, магазин-студія «Макошь», творча майстерня «Штучки», центр розвитку «Школярик», студія «РозУмка», трикотажне ательє «Тутті-трикотаж» та інші.

Власні твори презентуватимуть чернігівські майстрині (Анжеліка Сусоєнкова, Світлана Чумак, Тамара Ширай, Ольга Дмитрук, Тетяна Прохорова, Ольга Черешко, Ніна Разумович, Тетяна Самойленко, Оксана Сергієнко), художниці (Галія Білова), письменниці (Алла Сокіл, Маргарита Бордонос, Олена Конечна, Тетяна Пакалюк, Cвітлана Новік).

Виставка-ярмарок триватиме до 7 березня включно, тож поспішайте придбати подарунки для любих і коханих жінок! Та на власні очі переконайтеся, що сучасна жінка може «практично все»! В цей час проходитиме також і спеціалізована виставка «Сад, город».

Вікторія Сидорова
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини