Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:53:04

У Чернігівському літературно-меморіальному музеї-заповіднику М.Коцюбинського відкрилася виставка "Зимовий калейдоскоп"

30.12.2013   16:25Агенцiя

Тихими кроками приходять до нас найчарівніші свята – Новий рік та Різдво…

Новорічний декор дозволить створити чудову святкову атмосферу і наповнити будинки затишним і казковим настроєм.
Виставка «Зимовий калейдоскоп» – це зорепад новорічних творчих ідей, які наші відвідувачі можуть відтворити у себе вдома.

На виставці представлені роботи вихованців Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості: студії фітодизайну «Лілея», студії оригамі «Зимова сакура», гуртка «Бісероплетіння», ізостудії «Акварель», гуртків початково-технічного моделювання, а також роботи учасників V-ої обласної виставки з мистецтва оригамі «Зимовий калейдоскоп».

Саме ця виставка і розпочне новий 2014 рік, якій стане особливим як для нашого музею, так і для нашого міста, в якому найяскравіші свої роки прожив видатний український письменник Михайло Михайлович Коцюбинський. 17 вересня 2014 року виповниться 150 років від дня його народження. Цій визначній даті вирішили присвятити організатори виставки збірку дитячих творчих робіт.

Всім відомо, що Михайло Коцюбинський писав не тільки для дорослої аудиторії. В його доробку є твори про дітей і для дітей. Це оповідання, казки, вірші. Не одне покоління дітей співпереживало героям творів «Харитя», «Ялинка», «Маленький грішник». Не можна недооцінити повчальний зміст казок «Десять робітників», «Чого ж вони зраділи?», «Про двох цапків» та ін. А там де діти – там творчість і фантазія, яка повною мірою розкривається у нашому виставковому залі.

Сподіваємось, що дитячі роботи подарують всім відвідувачам море радості і позитиву! Зі святами вас! Хай Новий рік принесе у ваші домівки здоров’я, щастя та радість!

Виставка триватиме до 20 січня наступного року.
Запрошуємо!

Довідки за тел.: (04622) 4-10-03 та 4-43-26.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.