Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:34:02

Конкурс "Жінка року-2013". ФОТОрепортаж

18.12.2013   12:14Агенцiя

А хто з вас не бував за кордоном, риторичне запитання. А ви бачили там їхніх жінок… Тоді ж зразу постає питання. Так чиї ж кращі, звичайно - НАШІ. Так, наші україночки кращі були, є і будуть найкращими.

Недаремно ще з далеких сторінок історії до нас доходять розповіді та легенди, як сватались та завойовували наших прекрасних дівчат.

В цьому змогли пересвідчитись всі хто побував на церемонії нагородження лауреатів щорічного  фестивалю-конкурсу «ЖІНКА РОКУ 2013». Жінка – це краса і ніжність, добро і гармонія. А найголовніше – материнська любов. Вона виявляє і незгасну силу почуттів, і  талант материнства, і велич справ. Бо природа створила жінку саме такою – яка завжди відчуває відповідальність не лише за себе, але і за родину, колектив, за свою справу і за свою країну. Вродливими, розумними, працьовитими, енергійними жінками славиться наш Чернігівський край. Для них немає нічого неможливого в будь якій сфері життя – бо вона ЖІНКА, яка сьогодні може все! Жінок, які своєю трудовою діяльністю, активною громадською позицією, добрими справами, творчістю прославляють і збагачують наш прекрасний Сіверський край.

Диплом лауреатки та символ обласного фестивалю-конкурсу отримали:
Номінація «Жінка у владі» – НАТАЛІЯ ЛЕНЕЦЬ, ІРИНА МАРЧУК, СВІТЛАНА БЕЗПАЛА, ОКСАНА ЛУПАН, ЛЮДМИЛА ЛИННИК, ЛЮБОВ ВЕРТЕЛЕЦЬКА, ЛЮДМИЛА ГУБКА, АНЖЕЛІКА СУСОЄНКОВА, ВІКТОРІЯ КОРІНЬ, СВІТЛАНА СЕНИК, ОЛЬГА СИНЬКО, ВІКТОРІЯ НЕБОЩИЦЬКА.

Номінація «Жінка у місцевому самоврядуванні»: ЛІДІЯ СМОЛЕНСЬКА, ТЕТЯНА ДЗИГАЛО, НІНА ГОЛОБУРДА, НАТАЛІЯ КОПИЦЯ, НАТАЛІЯ КОМИШНА, ГАЛИНА ДУБИНА, АЛЛА ГРИЦЕНКО, РУСЛАНА СКРИПНИК, СВІТЛАНА БОБРОВНИК, НАДІЯ МЯГКОВА, НАТАЛІЯ ДВОЙНОС.

Сучасна жінка – яскрава індивідуальність, переможниця сьогодення, яка знає, навіщо живе, в ім,я чого працює, творить добро  і перемагає. Хай сонцем осяяним буде ваш довгий життєвий шлях!

Фоторепортаж ВІКТОРА КОШМАЛА.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини