Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:08:39

У півфіналі шоу "Одна родина" за приз змагається родина Нестеренко з Ніжина

07.12.2013   15:46Агенцiя

У неділю, 8 грудня, о 18:00 на вокальному шоу "Одна родина" - перший півфінал!

На кожного півфіналіста очікує виступ із зіркою. З 18 сімей-учасників, які приїхали до Києва з різних куточків нашої країни, судді Наташа Корольова, Людмила Поривай, Олег і Родіон Газманови вибрали 6 кращих. Для них наступний тур цього всеукраїнського змагання талантів буде особливим.

Завдяки нововведенню команди продюсера Ірини Іонової у цей британський формат, у цьому турі на учасників чекає номер зі знаменитістю. 8-го грудня сім'ї вийдуть на сцену і заспівають разом із суперзірками, серед яких Таїсія Повалій, Потап і Настя, Тіна Кароль, Наталя Могилевська, Світлана Лобода. Зіркового виконавця кожна родина обере для себе сама методом вибору наосліп.

У першому півфіналі за перемогу в шоу і приз у 300 тисяч гривень продовжать боротьбу три колективи: багатодітна сім'я Корчма, в якій окрім 5-х своїх діток ще 7 прийомних; талановита сім'я Шматових і харизматичне чоловіче тріо родини Нестеренко.

Родина Нестеренко, Чернігівська область, м. Ніжин

"Тріо "Ніжин" - тато і два сини. Життя закидало батька сімейства Нестеренків багато куди. Він народився у Ніжині, навчався у Києві, працював у Тюменській області, а зараз осів на Кубані. Своїх двох синів він виховує в дусі свободи, прищеплюючи їм головні риси справжніх козаків - прагнення до чесності, справедливості, бажання допомогти ближньому. Сьогодні вони повертаються на батьківщину, щоб співати всією родиною! "Для нашої сім'ї кожен виступ на цьому конкурсі вже перемога, - говорить Данило Нестеренко. - Тому що брат Паша, наприклад, тільки три місяці тому взяв у руки саксофон і почав співати - він ніколи цим не займався. Він взагалі - електрик. З нас трьох лише батько - музикант, і то у далекій, сивій давнині. На кастингу Костянтин Меладзе сказав нам, що йому дуже сподобалося, як ми співаємо, але працювати є над чим. І ми, звісно, не будемо зупинятися, будемо працювати!"

Родина Корчма, Донецька область, м. Слов'янськ

"Квіти життя", мама і 8 дітей (своїх та прийомних). Цієї великої родини могло і не бути на проекті. І в принципі. Якби одного разу Оксана Корчма не вийшла заміж, і не переїхала з чоловіком у великий будинок, неподалік від церковного притулку... Зараз у родині окрім 5-х своїх діток і ще 7 прийомних, але всі вони, як рідні. І це неймовірне почуття, коли бачиш на сцені щасливі дитячі обличчя, коли розумієш, що всі вони для батьків - рідні та кохані. Встояти неможливо! І пісні у їх виконанні - дивовижно легкі, радісні і дуже життєстверджуючі. "Бажаємо нашій сім'ї перемоги! - кажуть діти. - Хочеться пройти якомога далі і ще себе показати!"

Родина Шматових, Луганська область, м. Первомайськ

"Золоті голоси": мама, дочка, син, онучка. Мати-одиначка виростила трьох дітей. 32 роки працювала на заводі. І весь цей час співала і вчила вокалу своїх діток. У них ніколи не було грошей на побутову техніку та відпочинок за кордоном, а все, що у них є, вони заробили своїми голосами. Усій країні вони покажуть приклад того, як талант долає перепони! "Ви знаєте, не даремно я зібрала всю свою родину саме на цей проект! - каже мама Надія. - Усе життя мріяла вийти на таку сцену. І хоча я дуже боюся, але коли опиняюся на сцені - просто щаслива! Хочу передати кожне слово пісні так, щоб всі зрозуміли про що вона. І співаю, звісно, для своїх рідних, близьких і коханих людей!"

ІНТЕР

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини