Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:35:55

У Седневі відбулося Всеукраїнське літературно-мистецьке свято "Седнівська осінь-2013"

30.09.2013   14:51Агенцiя

Привітати район зі святом прибули викоповажні гості

Людно було у Седневі 28 жовтня. Цьогоріч Всеукраїнське літературно-мистецьке свято «Седнівська осінь» привернуло до себе особливу увагу, адже в рамках свята відзначено й 90-річчя Чернігівського району.

Привітати з цією ювілейною датою прибули Седнів багато високопоставлених гостей. Серед них Радник Президента України - Керівник Головного управління з питань гуманітарного розвитку Адміністрації Президента України Юрій Богуцький, в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика, заступник голови обласної ради Валентин Мельник, окремі керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Під час урочистого відкриття свята Радник Президента України - Керівник Головного управління з питань гуманітарного розвитку Адміністрації Президента України Юрій Богуцький привітав усіх присутніх із святом та зачитав вітання Президента України Віктора Януковича учасникам, організаторам і гостям Всеукраїнського літературно-мистецького свята «Седнівська осінь», в якому зокрема йшлося про те, що Седнів уже вкотре стає творчою платформою для зустрічей письменників, художників, музикантів і артистів, які своєю діяльністю прославляють цей легендарний та мальовничий край, де працювали та творили видатні діячі української культури. Від себе особисто він побажав усім щастя та благополуччя, гарного настрою, творчого натхнення для нових звершень задля блага України.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся й в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика. Він також привітав зі святом та побажав, щоб і надалі тут лунали вірші, звучала музика й народні пісні, переплітаючись з різнобарвною палітрою живопису.

Голова райдержадміністрації Микола Ганжа привітав співвітчизників із подвійним святом: відкриттям Всеукраїнського літературно-мистецького свята «Чеднівська осінь» та 90-річчя Чернігівського району. У своєму вітальному слові Микола Ганжа особливу увагу звернув на виконання нових соціальних ініціатив Президента Ураїни Віктора Януковича, як на курс на якісне життя та звернувся до всіх присутніх із словами вдячності за таку благородну справу - відновлення пам'яті віків і зв'язку поколінь.

«Ми пишаємось тим, що у районі народжуються і зростають покоління талановитих та працелюбних людей, які роблять свій вагомий внесок у розвиток поліського краю. Спільно ми вдосконалюємо і покращуємо благоустрій населених пунктів та надаємо сучасного вигляду об’єктам соціальної сфери нашого району. Разом ми єдина і велика сім’я, яка прагне створити зручні й комфортні умови для життя. Усі досягнення, якими багатий наш район, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Тож нехай ваші таланти і висока майстерність приносуть справжню насолоду й гостям фестивалю», – підкреслив голова райдержадміністрації.


За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини