Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:52:22

Святкове диво для дітей

09.01.2013   16:43

9 січня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко взяв участь в обласному святі Новорічної ялинки, яке пройшло в обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка.

На свято було запрошено 650 дітей з усієї області, серед яких діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування; діти працівників правоохоронних органів та військовослужбовців, постраждалих та загиблих під час виконання службових обов’язків; діти з багатодітних, прийомних та малозабезпечених сімей та які постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Для учасників святкування організаторами підготовлено різноманітні розваги та конкурси біля ялинки. Також діти отримали солодощі та новорічні подарунки, переглянули святкову виставу.

Керівник області привітав запрошених з новорічними та різдвяними святами, побажав, щоб 2013 рік став роком втілення в життя найкращих задумів і починань, мрій і сподівань.

«Згідно з Указом Президента України Віктора Януковича 2013 рік оголошено роком дитячої творчості. Це дає нові можливості щодо створення в нашій країні сприятливих умов для духовного, інтелектуального, фізичного розвитку українських дітей. Ми, дорослі, зробимо все для того, що усі ваші мрії здійснилися», - зауважив Володимир Хоменко.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини