Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:38:47

"Полярний рейс", що знімали у Чернігові, скоро покажуть у кінотеатрах

09.01.2013   14:21Агенцiя

— В туалет не можна, він у кадрі. Відходь швиденько! Півгодини терпи, — гукає чоловіку виконавчий продюсер стрічки "Полярний рейс" Тетяна Смирнова. Той намагається зайти в туалет на колесах. У Чернігівському тролейбусному депо знімали романтичну комедію "Полярний рейс".

Нещодавно роботу над стрічкою завершили. У кінотеатрах обіцяють показати взимку 2013-го.

— Військовий пілот Ігор три роки служить у Заполяр'ї. Вдома його чекає дружина і двоє дітей, — розповідає режисер стрічки Сергій Чекалов, 37 років. — Коли стосунки між ними тримаються на тонкій ниточці, розуміє, що треба повертатися. Може втратити найголовніше в житті. Поспішаючи додому під Новий рік, потрапляє у багато несподіваних ситуацій. Знайомиться з журналісткою, яка заманює його у телевізійне шоу-розіграш. Зараз якраз знімаємо цей момент.

Основні зйомки пройшли навесні. Бюджет фільму — $2 млн. Над ним працює київська кінокомпанія "Вайз Віжн". У головній ролі — російський актор Єгор Бероєв, 35 роки.
— У нас є шикарні українські театральні актори. Але ми шукали відоме обличчя, яке змогло би зібрати публіку не тільки в Україні, — каже продюсер Тетяна Смирнова. — Не приховуємо — це комерційний проект. А спробуйте назвати хоч одного українського відомого актора романтичного образу 40 років? Віталій Лінецький — чудовий актор, але він не романтичний. Анатолій Хостікоєв хороший — але йому вже не 40. Події фільму частково відбуваються у Заполяр'ї — це ми знімали у Ніжині. Частково — в умовному російському місті. Чернігів ідеально підійшов для вуличних зйомок. Шукали вокзал у старому стилі, без модного зараз хай-теку.
У головного героя є прототип — священик із Вінниці 39-річний Віктор Парандюк. Він — військовий льотчик у відставці.

У чорній шкірянці стоїть біля свого мотоцикла "Сузукі". Зіграв у фільмі епізодичну роль.
— Мотоцикли любив з юнацтва. "Ява" була, потім тяжкий мотоцикл із коляскою, — розповідає. — А цей — товариші по Чернігівському військовому училищу подарували. Вирішили, якщо їхній однокашник — священик, то має їздити на мотоциклі. Священик я вже три роки. Усі питають постійно: "У тебе щось сталось, що ти в церкву пішов?" Катаклізми в мене все життя були і є. Бог — на чистому місці з'явився. Це єдине у житті, на що можна покластися. Бути льотчиком мріяв з дитинства. У 5 років побачив літак у небі і сказав — літатиму. Відслужив у Збройних силах України 27 років. Зарплату по декілька місяців не платили, а у мене вже сім'я — дві доньки маю і ще одну дитину зараз із матушкою чекаємо. Ді-джеєм у нічному клубі підпрацьовував, і дальнобійником, і таксистом. У клубі потрапив у розборки й отримав три ножові поранення. То дружина заборонила там працювати. Друзі завжди жартували, що з нашої сім'ї фільм знімати можна.

У червні, після зйомок, Віктор Парандюк поїхав до Конго разом з українськими миротворцями.
На знімальному майданчику насипали шар штучного снігу 1 см завтовшки.
На високій швидкості з-за рогу виїжджає червона стара іномарка й раптово гальмує.
— Знято! Перерва 15 хвилин, — кричить режисер у гучномовець.
З авто виходить плечистий чоловік під 2 м зросту в жіночому плащі та капелюсі з пір'ям. Він дублює російську акторку 29-річну Юлію Снігир, яка грає головну роль. Вона у такому ж вбранні, поверх закутана в пальто, курить біля свого вагончика-гримерки.

Біля іншого вагончика чекають двоє чоловіків з фотоапаратами й еротичними журналами "Плейбой" і "Максим". На обкладинках — російська модель Анна Семенович, 32 роки. Грає у фільмі ведучу телешоу.
Відчиняються двері вагончика, присутні починають клацати фотоапаратами.
— Вона ще спить, чекайте, — звідти виходить худенька дівчина-гример.
— Ноги відмерзли вже, але заради Анічки на все готовий, — чоловік, років 40, тупцює на місці й розтирає руки. Чекають на співачку вже 2 години.

За 15 хв. із гримерки визирає Семенович. На ній довга спідниця й облягаюча кофта. Чоловік завмирає й забуває про фотоапарат. Акторка гукає гримера й зачиняє двері.
— Навіть не уявляв, що її груди такі великі, — каже чоловік.
Щоб компанія повернула вкладені у фільм кошти, його мають подивитися 850 тис. глядачів.

Іваночко Тетяна, "Газета по-українськи"

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини