Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:45:09

Відкриття виставки за підсумками проєкту «This Place»

26.01.2023   15:00Агенцiя

Чернігівський обласний художній музей імені Григорія Галагана запрошує на відкриття виставки за підсумками проєкту «This Place» (VAHA HUB). Грантовий проєкт реалізовано Чернігівським «Art and Media Hub» (Художній музей Галагана, ГО «Молодіжний драматичний театр «АмаТеа» та Приватна кіностудія) у партнерстві з хабами з Порто (Португалія) та Діярбакира (Туреччина). Підґрунтям для співпраці став політичний та історичний контекст трьох держав, які мають схожі тематичні фокуси – історії переміщених осіб. Це – курди в Туреччині, внутрішньо переміщені особи в Україні та жителі неєвропейського походження в Португалії.

Як один з результатів проєкту з боку партнерів на виставці представлена серія фотографій під назвою Nonexistent / Inessistent (Те, чого не існує), автор – Бедран Текін, Діярбакир, Туреччина.

Виставка репрезентує світлини з образами представників дискримінованих суспільних груп, створені засобами художньої фотографії, у авторській манері.

Відкриття 26 січня 2022 року о 15-00 у Чернігівському обласному художньому музеї імені Григорія Галагана (м. Чернігів, вул. Музейна, 6, мистецький простір «ПідВал»).

Довідки за номером телефону 050-7221911 (Telegram, WhatsApp, Viber).

Також відкриття буде доступне на сторінці музею https://www.facebook.com/galaganmuseum.art/.

#galagan_art_museum
Ми надихаємо!

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини