Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 20:21:57

Десяті "Розумовські зустрічі"

09.12.2021   10:00Агенцiя

9 – 10 грудня 2021 р. відбудеться Десята міжнародна науково-практична конференція «Розумовські зустрічі».

Організатори – Чернігівський центр підвищення кваліфікації, Сіверський інститут регіональних досліджень за підтримки фонду Ганса Зайделя.

Конференція працюватиме в формі панельних дискусій за напрямами:
- Україна за тридцять років незалежності: що далі;
- Європейська освіта в Україні – історичний досвід;
- Сучасна освіта на рівні вимог до підвищення кваліфікації управлінських кадрів у публічному управлінні України – виклики та завдання сьогодення;
- Україна – країна територіальних громад: перший рік діяльності органів місцевого самоврядування за умов що змінилися.

Запрошуємо до участі в одній із панельних дискусій, попередньо зареєструвавшись до 8 листопада 2021 р. за посиланням: https://cutt.ly/xTwU59p

До участі запрошуються: науковці, освітяни, громадські активісти, працівники органів державної влади та органів місцевого самоврядування, закладів культури, депутати місцевих рад, журналісти, всі, кого цікавить зазначена проблематика.

Форма проведення: змішана (очно-дистанційна).

За довідками звертатись за адресою: м. Чернігів, пр.-т Миру, 43, Чернігівський регіональний центр підвищення кваліфікації.
Тел.: (0462)676-052, (0462)774-312, (093)7416292, (097)8696005
e-mail: chcppk@gmail.com, dvk_dm@ukr.net

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини