Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 11:47:47

Інтелектуальна гра щодо представницької демократії

20.10.2021   11:00Агенцiя

20 жовтня в Чернігові пройде інтелектуальна гра щодо представницької демократії. Гра організована громадською кампанією «Атестація депутатів місцевих рад».

До участі у грі запрошується любителі інтелектуальних ігор, студенти ВНЗ, інші зацікавлені громадяни. Загальна кількість учасників гри складатиме 20-25 осіб, всі учасники будуть об’єднані в кілька команд.

Гра проходитиме в три етапи: на першому етапі буде наведено тезу і команда повинна буде вирішити чи є правдою зазначена теза; на другому етапі команди мають обрати правильний варіант з наведених відповідей; на третьому етапі команди повинні будуть знайти відповідь на питання за 1 хв.

Команда-переможець гри в листопаді візьме участь в наступному етапі – загальноукраїнському турнірі щодо представницької демократії.

Час: 11:00

Місце: НУ «Чернігівська Політехніка»

Контакти: Тетяна Романова, 093 593 02 77

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини