Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:42:39

Онлайн-захід в рамках проєкту “100 вчинків відповідальних громадян”

13.10.2021   15:00Агенцiя

Центр демократії та верховенства права в рамках всеукраїнського проєкту “100 вчинків відповідальних громадян” відкриває реєстрацію на серію онлайн-заходів для представників Чернігівської області.

Найближчий захід відбудеться онлайн 13 жовтня (середа) з 15:00 до 17:00.

Для участі потрібно заповнити форму за посиланням.

Проєкт «100 вчинків відповідальних громадян» – це довгостроковий проєкт, що має на меті сформувати всеукраїнську спільноту відповідальних громадян, підвищити рівень відповідальності суспільства в Україні, створивши список зі 100 вчинків відповідальних громадян.

Учасники та учасниці в своєму місті створюватимуть список відповідальних вчинків, котрі позитивно впливають як на власне життя, так і на життя родини, громади, держави.

Ці списки з 20 міст в подальшому стануть основою для об’єднаного загальноукраїнського списку з якого шляхом голосування буде обрано топ-100 вчинків. Разом з нашим медійним партнером The Ukrainians ми створимо 10 яскравих відеоісторій та інтерв’ю про приклади відповідальних вчинків громадян нашої країни, щоб надихнути інших поширювати культуру відповідальності.

Для кожного з 20 міст передбачено дві фасилітовані сесії онлайн (групові заняття, під час якого учасники та учасниці разом генерують ідеї): перша для формування переліку вчинків, а друга – щоб узгодити спільне розуміння їх змісту. Також на заходах учасники зможуть познайомитись з однодумцями та стати частиною спільноти відповідальних громадян.

Ми прагнемо залучити якомога більше відповідальних громадян будь-якої професії, віку чи статі – студентів, підприємців, ІТ-спеціалістів та митців, вчителів, лікарів, держслужбовців чи депутатів місцевих рад. Для продуктивної роботи на кожну подію буде відібрано до 25 учасників. Тож не зволікайте і приєднуйтесь, щоби з упененістю сказати: «Ми зробили цей список разом!»

Якщо у вас виникнуть питання, пишіть на пошту ua100actions@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.