Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 09:01:46

Чаювання з головою Ніжинської громади про бюджет та інструменти участі

05.10.2021   15:00Агенцiя

Випити теплого чаю, задати питання та обговорити ідеї з міським головою Олександром Кодолою кожен житель Ніжинської громади зможе 5 жовтня. Захід організований командою “Голос громад Чернігівщини” Програми ДОБРЕ спільно з партнерами з Громадського Партнерства “За прозорі місцеві бюджети” та за участі Ніжинської міської ради.

Запрошуємо жителів Ніжинської громади на чаювання з міським головою. Приходьте особисто випити чашку чаю з міським головою та поспілкуватись на тему розвитку громади. Також готуйте питання, які вас цікавлять щодо використання інструментів участі, які діють у Ніжинській громаді, щодо облаштування території громади, щодо участі у формуванні бюджету громади тощо.

Під час заходу буде проходити інтерактив “Місця, де я щасливий у Ніжині”. На візуалізованій карті громаді ви позначаєте місця, де кожен може поділитись своїми “теплими” місцями в громаді, де почуваєте себе щасливими або де вам найбільш приємно знаходитися. Цей перелік буде корисний для формування просторового дизайну громади. .

Чаювання відбудуться 5 жовтня 2021 року о 15.00

Місце проведення - Площа імені Івана Франка, м.Ніжин.

Захід відбудеться на відкритому повітрі з дотриманням карантинних обмежень.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини