Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 01:41:31

Вебінар для фахівців, які працюють з дітьми в конфлікті з законом

18.12.2020   11:00Агенцiя

Запрошуємо на вебінар для фахівців,  які працюють з дітьми в конфлікті з законом, представників та представниць органів місцевого самоврядування та служб, що працюють в інтересах дітей.

Тема вебінару: Відновне правосуддя в найкращих інтересах дитини.

План вебінару
1. Концепція та впровадження відновного правосуддя в Україні.
Доповідачка – Олеся Пирковська, заступниця директора Чернігівського регіонального центру безоплатної правової допомоги
2. Процедура медіації та наслідки її реалізації.
Доповідачка - Юлія Байдуж, адвокатка,медіаторка у питаннях відновного правосуддя, Полтавська область.
3. Медіація в адвокатській діяльності. Взаємодія медіатора та адвоката.

Доповідачка - Наталія Радіонова, адвокатка,медіаторка у питаннях відновного правосуддя,Дніпропетровська область.

Мета заходу: Інформування про наявність пілотного проекту «Програма відновлення для неповнолітніх, які є підозрюваними у вчиненні кримінального правопорушення та його правові можливості для неповнолітніх».

Пілотний проект ґрунтується на відновних підходах у кримінальних провадженнях про кримінальні проступки та нетяжкі злочини, вчинені неповнолітніми, і включає в себе скоординовану організацію ефективної комунікації між такими неповнолітніми і потерпілими від вчинених ними кримінальних правопорушень, з метою забезпечення відшкодування заподіяної шкоди, максимально раннього виведення неповнолітніх правопорушників із кримінального процесу з обов’язковим ужиттям узгоджених заходів для їх ресоціалізації та запобігання повторним кримінальним правопорушенням.

Початок вебінару об 18 грудня об 11.00. Тривалість 1 год 20 хв.


Посилання на реєстраційну форму:
https://forms.gle/EMdoaa7nJTkrbbe28

Посилання на ZOOM
https://us02web.zoom.us/j/86911707123?pwd=NFArNUd0QzZDcXFiUC9JNHljdVZadz09

Идентификатор конференции: 869 1170 7123
Код доступа: 681751  
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.