Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 21:32:51

Форум "Зупинити не можна продовжити. Де поставити кому в децентралізації?"

15.12.2020   16:00Агенцiя

Форум "Зупинити не можна продовжити. Де поставити кому в децентралізації?" в Чернігівській області відбудеться у вівторок, 15 грудня, о 16.00.

Захід присвячений з'ясуванню перспектив децентралізації загалом в Україні та конкретно в Чернігівській області. Наприкінці 2020 року подібні форуми відбуваються в усіх регіонах України та мають на меті чесну розмову про реформу, про проблеми, з якими доводиться стикатись.
На Форумі виступлять провідні всеукраїнські експерти у сфері децентралізації, а саме Олександр Солонтай, Олександр Слобожан, Ruslan Rokhov, Валентина Полтавець, Ольга Омельчук, Volodymyr Feskov та інші, а також слово буде надано місцевим спікерам, які знають проблематику в Чернігівській області.

Зокрема (список доповнюється та уточнюється):
ВіталійІ Загайний, перший заступник голови Чернігівської ОДА;
Андрій Прокопенко, голова правління Центру розвитку громад Чернігівської області, голова Чернігівської ОДА (2019-2020);
Tetiana Romanova, експертка з децентралізації у сфері транспорту, координаторка проекту “Прозорі міста” в Чернігівській області;
Andrii Portnyi, голова Сосницької ОТГ;
Алла Скорик, шеф-редактор новин на «Суспільне. Чернігів».

До участі запрошуються учасники місцевого самоврядування, депутати та голови громад, асоціації, активісти громадської та політичної діяльності, всі зацікавлені в реформі децентралізації та розвитку громад.
На Форумі будемо шукати відповіді, що і кому робити, щоб децентралізація була справжньою та ефективною. Підсумки форуму та пропозиції будуть надіслані ключовим особам, які ухвалюють рішення, в тому числі Президенту, Кабінету Міністрів та Верховній Раді України, а також міжнародним організаціям та проєктам, які здійснюють супровід та підтримку реформ.

Форум відбудеться на онлайн-платформі Zoom на базі інформаційної агенції “Чернігівський монітор”.
Для участі у Форумі запрошуємо зареєструватись:
shorturl.at/mtEZ6
Детальну програму та zoom-запрошення буде розіслано зареєстрованим учасникам.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини