Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:00:33

Експертне обговорення "Розвиток сучасної медицини – запит сьогодення"

13.10.2020   13:00Агенцiя

13 жовтня 2020 року

Тривалість заходу 13:00 - 15:00

Адреса проведення: м. Чернігів, просп. Миру, 33, конференц-зала готелю «Україна» (2 пов.)

Ініціатор обговорення: Інститут міжнародних досліджень Української академії наук.

Якою має бути стратегія розвитку сфери охорони здоров’я в Чернігові? Як медицина справляється з викликами сьогодення? Чому чернігівські лікарні не забезпечені медичним персоналом та матеріально-технічною базою? Чи реально впровадити в місті програму «Доступні ліки для жителів Чернігова», яку пропонує Юрій ТАРАСОВЕЦЬ, як кандидат на посаду міського голови від партії «СЛУГА НАРОДУ»?

Що думають про це працівники закладів охорони здоров’я, експерти у сфері медицини, народні депутати та представники профільних комітетів обговоримо в вівторок 13 жовтня о 13:00 в конференц-залі готелю «Україна» (просп. Миру, 33, 2-й поверх).

Реформа охорони здоров’я та децентралізація змінили систему надання медичних послуг. Чи змогла місцева влада та лікарні ефективно використати всі можливості, які принесли зміни, - головне питання експертного обговорення.

Для обговорення питань запрошені керівники лікарень, медичні працівники, експерти всеукраїнського та регіонального рівня, приватні підприємці в сфері охорони здоров’я.

Контактна особа: Анастасія Улюшева, +380636153704

*Інститут міжнародних досліджень Української академії наук працює з 2012 року. Мета діяльності організації - впровадження практичних розробок в інтересах соціально-економічного розвитку суспільства.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.