Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:18:12

Обговорення: "Косметичні ремонти чи реальне покращення ЖКГ Чернігова?"

08.10.2020   13:00Агенцiя

8 жовтня 2020 року
Тривалість заходу 13:00 - 15:00
Адреса проведення: м. Чернігів, просп. Миру, 33, конференц-зала готелю “Україна” (2 пов.)

Ініціатор обговорення Інститут міжнародних досліджень Української академії наук.

Чому тарифи на воду, тепло, газ постійно зростають, а якість послуг стабільно погана? Що потрібно зробити, щоб оцінити стан підземних комунікацій, і чому цього досі не виконала міська влада? Чому питання з Попудренка, 16 та десятьма аварійними будинками Чернігова не вирішене з 2016 року?

Ці та інші питання обговоримо в четвер 8 жовтня о 13:00 в конференц-залі готелю “Україна” (просп. Миру, 33, 2-й поверх).

Чернігів на сьогодні один з обласних центрів, де тарифи одні з найвищих по Україні. Часто навіть більші за аналогічні послуги в Києві. Паралельно середня заробітна плата чернігівця одна з найменших в країні.  За оцінками експертів 80-83% підземних комунікацій зношені та потребують заміни.

Чи реально знизити тарифи та підвищити якість, стратегія розвитку житлово-комунального господарства та забезпечення житлом містян – головні теми експертної зустрічі. Спікерами запрошені експерти, керівники підприємств, що працюють у сфері ЖКГ, представники місцевого самоврядування та громадського сектору.

*Інститут міжнародних досліджень Української академії наук працює з 2012 року. Мета діяльності організації - впровадження практичних розробок в інтересах соціально-економічного розвитку суспільства.
   
Анастасія Улюшева
Контакти:
моб.: +38 (063) 61 53 704

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини