Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 09:14:46

Відкритий діалог "Вектори децентралізації: про завдання та подальші кроки"

18.08.2020   10:00Агенцiя

18 серпня о 10:00 в Чернігові розпочнеться відкритий діалог «Вектори децентралізації: про завдання та подальші кроки» у онлайн-форматі.

Організатор заходу - Міністерство розвитку громад та територій за партнерської підтримки Швейцарсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» DESPRO.

Учасники заходу:
    В’ячеслав Негода, заступник Міністра розвитку громад та територій
    Ольга Лебединська, експерт Офісу підтримки реформ при Мінрегіоні
    Віктор Венцель, експерт Офісу підтримки реформ при Мінрегіоні
    Ярослав Рабошук, заступник виконавчого директора АМУ

Участь у заході також візьмуть народні депутати України (які представляють Чернігівщину), представники обласної ради, обласної та районних державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад, міст обласного значення, асоціацій органів місцевого самоврядування, експерти.

Під час заходу будуть обговорюватися зокрема законопроєкти про місцеве самоврядування та про місцеві державні адміністрації, а також проєкти змін до Бюджетного кодексу України щодо фінансового забезпечення повноважень органів місцевого самоврядування та змін до Податкового законодавства, які розширять можливості нарощування надходжень до місцевих бюджетів.
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.

23 квітня: цей день в Україні і світі

23 квітня: цей день в Україні і світі 09:06

ДЕНЬ 790 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 790 RUSSIAN AGRESSION

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира

Віддавав накази на утримання людей в підвалі Ягіднянської школи в якості «живого щита» – судитимуть російського командира 17:22

Прокурорами Чернігівської обласної прокуратури у порядку спеціального досудового розслідування направлено до суду обвинувальний акт стосовно військовослужбовця рф, командира зведеного підрозділу за фактами віддання наказів та порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 438 КК України).

“Весняні ритми” духового оркестру 16:30

“Весняними ритмами” порадував глядачів духовий оркестр Чернігівського обласного філармонійного центру. 21 квітня 2024 року публіка змогла сповна насолодитися новою концертною програмою оркестру під такою назвою.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини