Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 17:25:46

VIІ “Розумовські зустрічі"

13.12.2018   10:00Агенцiя

Цьогорічний форум проходитиме у формі панельних дискусій, на яких  обговорюватимуться здобутки та проблеми реформи місцевого самоврядування в України; концептуальні підходи та успішні практики в розвитку сільських територій, наявний досвід та перспективи розвитку транскордонного співробітництва в рамках політики ЄС «Східне партнерство»,  також проблемні питання реформування системи навчання працівників органів місцевої державної влади та місцевого самоврядування; значення історико-культурного капіталу як чинника місцевого та регіонального розвитку.

До участі запрошуються науковці, освітяни, магістранти, працівники органів державної влади та місцевого самоврядування, громадські діячі з Гомеля, Мінська (Білорусь), Варшави (Польща) та майже всіх областей України. Вони представлятимуть Фундацію розвитку місцевої демократії – FRDL (Польща), ГО «Білоруський зелений хрест», Гомельський державний університет ім. Франциска Скорини, Національне агентство України з питань державної служби, Національну академію державного управління при Президентові України, Інститут законодавства Верховної Ради України, Український інститут національної пам’яті, Інститут історії НАН України, Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих Національної академії педагогічних наук України та ін. Всього – близько ста учасників.

Зустрічі організовані Сіверським центром післядипломної освіти спільно з Сіверським інститутом регіональних досліджень, Чернігівським національним технологічним університетом, Ніжинським державним університетом ім. Миколи Гоголя за підтримки Фонду Ганса Зайделя, сприяння Чернігівської облдержадміністрації та Чернігівської обласної ради.


Час та місце проведення:
13 грудня 10.00 – 17.30, м. Чернігів, пр.-т Миру 43 (конференц-зал Будинку засідань обласної ради, 3-й поверх).
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини