Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:27:41

Фінал ІІ Всеукраїнських змагань аварійних служб газорозподільних компаній "Наша майстерність – Ваша безпека!"

08.08.2018   08:00Агенцiя

Дата проведення: 08.08.2018 р. Початок заходу: о 8.00.

Учасники: бригади аварійних служб ПАТ «Дніпропетровськгаз», ПАТ «Хмельницькгаз» і ПАТ «Чернівцігаз», керівництво Регіональної газової компанії (РГК), керівництво ПАТ «Чернігівгаз», Укргазпрофспілка, члени конкурсної комісії.

Локації:
1)   Готельно-туристичний комплекс «Придеснянський», адреса м. Чернігів, вул. Шевченка, 99-а.
2)   Чернігівське управління експлуатації ПАТ «Чернігівгаз», адреса: вул. Ремзаводська, 11.
3)   Навчально-тренувальний полігон ПАТ «Чернігівгаз» у м. Чернігів, адреса: вул. Любецька, 165.

Графік конкурсного дня

07.30- 08.00 - збір групи представників мас-медіа біля готельно-туристичного комплексу «Придеснянський», адреса м. Чернігів, вул. Шевченка, 99-а (Локація №1).

До 8.00 – реєстрація команд учасників.

8.00 – 8.15 – привітання та стисла інформація від організаторів конкурсу.

8.15 – 8.30 – жеребкування серед учасників конкурсу, проведення інструктажу з безпечних методів робіт, отримання планшетів.

8.30 - 8.50 - трансфер до Локації №2 - Чернігівського управління експлуатації ПАТ «Чернігівгаз» вул. Ремзаводська, 11.

8.50  - 9.30  - проведення медогляду працівникам бригад АДС/АДГ до початку конкурсу. Одночасно проведення перевірки оснащення автомобіля АДС/АДГ матеріально-технічними засобами, приладами та інструментами.

09.30 – 12.00 год., 13.00 – 16.00 год., - конкурсні години (перевірка теоретичних знань бригад АДС/АДГ, перевірка укомплектованості бригад АДС/АДГ необхідною документацією, перевірка технічного стану автомобілів АДС/АДГ, *практичні дії бригади АДС/АДГ з локалізації аварійної ситуації, одягання ЗІЗ та рятівних засобів).

* 09.20- 09.30 - трансфер до Локації №3 - навчально-тренувальний полігон ПАТ «Чернігівгаз» у м. Чернігів, адреса: вул. Любецька, 165, де проходитиме практична частина конкурсу. В ході змагань на полігоні коментарі представників газорозподільних компаній, РГК, Укргазпрофспілки та членів комісії щодо мети проведення Всеукраїнських змагань аварійних служб газорозподільних компаній. Інтенсивність роботи та рівень відповідальності бригад служби "104", етапи кваліфікаційної підготовки фахівців; термін, який необхідний для такої підготовки; чому для споживачів важливий високий рівень професійної підготовки бригад. Яке на сьогодні наявне технічне обладнання в аварійних службах та яка його потреба.

12.00 - 13.00 – перерва на обід (точний час буде встановлюватись залежно від ситуації конкурсного дня).

Після 16.00 год. - підведення комісією підсумків конкурсу.

Зверніть увагу! Попередня акредитація обов’язкова!

Про свою участь у заході повідомляйте координатору - фахівцю із зв`язків з громадськістю та пресою ПАТ «Чернігівгаз» Свириденко Наталії за номером телефону (067) 244 96 46, (0462) 94 13 04, на електронну адресу: Natalia.Svyrydenko@cngas.com.ua, або особистим повідомленням в Фейсбуці.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини