Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:28:33

Інформаційна акція "Лабіринт можливостей"

30.07.2018   16:00Агенцiя

30 липня, з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми, в Чернігові відбудеться інформаційна акція «Лабіринт можливостей» під гаслом «#ПротиДІЙ Торгівлі Людьми».

Головна мета заходу – привернути увагу до проблем торгівлі людьми, сучасного рабства та об’єднання зусиль для подолання цього негативного явища, боротьбу зі злочинцями та злочинними угрупованнями, що задіяні в цій кримінальній діяльності, наданні підтримки і допомоги потерпілим, а також профілактичної роботи.

Отже, 30 липня з 16 до 18 години у сквері між готелем «Україна» та Головпоштамтом в Чернігові триватиме інформаційна кампанія «#ПротиДІЙ Торгівлі Людьми». Акція відбудеться у форматі квест - лабіринту.

Зокрема, учасники квесту «Лабіринт можливостей» отримають реальні історії вербування, шукатимуть вихід із невідомих ситуацій та намагимуться уникнути потрапляння в ситуацію торгівлі людьми, змінять своє ставлення до сумнівних пропозицій працевлаштування, а також перевірять власні знання  щодо правил безпечної міграції та працевлаштування за кордоном. При потребі представники державних структур та громадських організацій будуть проводити консультації та роз’яснення.

Всеукраїнську інформаційну акцію «Лабіринт можливостей» організовано за ініціативи Міністерства соціальної політики України у співпраці з Координатором проектів ОБСЄ в Україні та Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ).

Організаторами акції у Чернігівській області є Чернігівський громадський комітет захисту прав людини у співпраці з Департаментом сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації, Управлінням у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, Чернігівським обласним та міським центрами соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Управлінням Державної міграційної служби, відділом ювенальної превенції ГУ Національної поліції та Управлінням патрульної поліції в Чернігівській області, Головним територіальним управлінням юстиції в Чернігівській області.

Контактна особа: Наталія Кулікова, тел.: 063-049-72-56, e-mail: protection.ua@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини