Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:15:02

Публічні дебати на тему: "Реформи в громаді залежать від активності молоді"

17.06.2018   11:00Агенцiя

Початок дебатів 17 червня о 11.00 у курортному комплексі Бреч, Чернігівської області, у конференц-залі.

Літня школа є фінальним заходом проекту «Навчання демократії через дебати. Виклики демократії: уроки історії та громадянська активність».

Мета проекту: залучити молодь та освітню громадськість до конструктивного діалогу про уроки історії та сучасності з метою подолання викликів демократії в умовах гібридної війни. Проект спрямовано на навчання молоді роботі з інформацію, вмінню відрізняти факти від думок, долати стереотипи, знаходити проблеми та пропонувати їхні розв'язання.

Відкриття Літньої школи відбудеться 15 червня 2018 року о 13.00 в Американському домі, м. Київ. На відкритті буде представлений фільм, знятий у ході проекту, та відбудеться його обговорення. Презентації експертів, залучених до проекту, підкреслять важливість дебатної освіти для формування громадянської позиції молоді. Заходи другого та третього дня Школи будуть проходити на території туристичного комплексу у с. Бреч, Чернігівської області, в ході яких заплановано підведення підсумків проекту, екскурсія до історичного музею у м. Корюківка та молодіжні дебати.

Учасники Літньої школи:
вчителі, які брали участь у проекті та дебатному турнірі Dnipro Open 2018; молодь – молоді лідери, переможці та призери турніру Dnipro Open 2018.

Експерти:
Карен Роблі – прес-аташе з питань культури, освіти і науки Посольства США в Україні, Решетов С. експерт Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні; Ремех Т.О. – зав. лабораторії суспільствознавчої освіти Інституту педагогіки НАПН України, канд. пед. наук; Скворець В.О., д-р філ. наук, ЗНУ, Лепський М.А., д-р філ. наук, ЗНУ, Масютіна М. Е., авторка програми «Дебати»;  тренери ГО «Нове бачення» – Зима О.В., Авдєєва І.Д., Теплова М.В., Шаньгін О.М.

Дата проведення: 15 -17 червня 2018 р.
Відкриття: Американський дім, м. Київ
Реєстрація: 15 червня 2018 р. о 12.30., початок – 13.00
Екскурсія до історичного музею в м. Корюківка: 16 червня 15.00 - 17.00
Публічні дебати: 17 червня об 11.00
Місце проведення: м. Київ – с. Бреч – м. Корюківка

Контакти: +38 096 541 40 18

Проект здійснюється ГО «Нове бачення» за фінансової підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини