Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 05:32:06

Заходи на підтримку кримських в’язнів Кремля

26.02.2018   19:00Агенцiя

Запрошуємо вас відвідати захід, а також будемо дуже вдячні за інформаційну підтримку та розміщення анонсу на ваших ресурсах!
Повний текст анонсу у вкладених файлах.

Освітній дім прав людини та громадська організація “МАРТ” запрошують жителів Чернігова та Количівки доєднатися до акції солідарності із кримськими бранцями, яка проходитиме у Домі 26 лютого з 19:00 до 21:00.

У дружньому колі переглянемо документальний фільм «Крим. Спротив», що висвітлює хроніку окупації українського півострова Російською Федерацією. Запрошена особа - координаторка молодіжних проектів громадської організації “ЦГП Альменда” Марія Суляліна. Також у скайпі з нами буде Дар'я Свиридова, юристка Української Гельсінської спілки з прав людини. Поговоримо про моніторинг захоплення Верховної Ради Автономної Республіки Крим. Послухаємо життєві історії кримських переселенців, про проблеми, з якими вони стикаються у повсякденному житті. Зробимо фото-флешмоб на підтримку бранців. Підпишемо листівки, які отримають в’язні. І обов’язково поговоримо про права людини за запашною кавою.

Адреса: сел. Количівка, пров. Луговий 1-Г. Для бажаючих відвідати захід з Чернігова та назад буде організовано безкоштовний трансфер. Виїзд автобусу з Черніова о 18:15, зворотнього - близько 21:00. Попередня телефонна реєстрація обов’язкова! Зареєструватись та дізнатись про місце відправлення трансферу можна за номером: 063-64-37-811.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.