Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:56:34

Публічна консультація на тему: "Якою має бути реформа спеціалізованої та вузькоспеціалізованої медичної допомоги?"

15.11.2017   13:00Агенцiя

Громадська організація «Центр UA» спільно з Міністерством охорони здоров’я України запрошує Вас взяти участь у публічній консультації на тему: «Якою має бути реформа спеціалізованої та вузькоспеціалізованої медичної допомоги?».
 
●    Як організувати співоплату послуг?
●    Що має входити у вартість послуги? Яка формула розрахунку вартості?
●    Як гарантувати якість надання послуг?

Всі ці та інші питання обговоримо під час консультації, яка відбудеться 15 листопада з 13:00 до 15:00 в актовій залі Чернігівської обласної лікарні (вул. Волковича, 25) за участі представників професійних медичних спільнот, місцевого самоврядування, об'єднаних територіальних громад та пацієнтських організацій.
Спікери:
●    Олександр Правило, начальник відділу юридичної експертизи Департаменту правового забезпечення діяльності Міністерства охорони здоров’я України;
●    Олександр Ябчанка, головний експерт медичної групи Реанімаційного пакету реформ.

Зауважимо, що зібрані позиції представників Чернігівщини щодо реформи первинної ланки медичної допомоги були враховані Міністерством охорони здоров’я України при розробці державної політики в системі охорони здоров’я. Відповідні матеріали Ви отримаєте під час проведення заходу.

Громадська організація “Центр UA” продовжує “Всеукраїнський тур “ЗміниТИ”: Взаємодія заради змін”, щоб зібрати та врахувати позиції найактивніших спільнот країни задля успішної розробки та впровадження реформ.


За додатковою інформацією звертайтесь: Ольга Голобородько (096) 466 92 10

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини