Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:23:30

Громадська організація "Голос батьків" запрошує в гості

24.10.2017   12:00Агенцiя

У жовтні виповнюється рік з початку реалізації проекту «Соціальна адаптація дітей з інвалідністю в Чернігівській області», який реалізовує громадська організація «Голос батьків». Саме в рамках цього проекту наша організація започаткувала надання соціальних послуг денного перебування для дітей з особливими потребами.

Запрошуємо 24 жовтня 2017 року о 12.00 журналістів на прес-захід до громадської організації «Голос батьків», що знаходиться за адресою: Чернігів, вул. Захисників України, 9б.

Ви на власні очі зможете побачити роботу групи денного перебування у реальних умовах, дізнатися як відбуваються заняття дітей з особливими потребами в нашому «дитячому центрі», поспілкуватися з керівником проекту Оленою Трубенок, директором Навчально-реабілітаційного центру №2 Регіною Гусак, соціальними працівниками та педагогами, а також з батьками, які виховують дітей з інвалідністю.

Ми хочемо Вам розказати:
- про наші успіхи та основні досягнення;
- про виклики та труднощі, з якими довелося зіткнутися в процесі налагодження роботи групи денного догляду;
 - про зміни, які відбулися в житті організації і роботі групи денного перебування зокрема за минулий рік;
- про те, як змінилося життя батьків, коли їх особлива дитина почала отримувати соціальні послуги в ГО «Голос батьків»
- а також про перспективи подальшої роботи в напрямку надання соціальних послуг для дітей з інвалідністю, як буде розвиватися започаткована ініціатива.

Контакти організаторів:
068-120-36-90, 095-075-90-16 - Олена Трубенок
050-954-83-54, 098-914-91-52 – Оксана Стельмах

Нагадаємо, що проект «Соціальна адаптація дітей з інвалідністю в Чернігівській області», який реалізовує громадська організація «Голос батьків», здійснюється в рамках проекту «Соціальні послуги спільними зусиллями» за підтримки Європейського Союзу в партнерстві із Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Спілкою Робітничих Самаритян Грузія (ASB-Georgia).

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.