Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 09:28:46

Арт-проект "Завтра належить нам" від МБФ імені Вадима Нестерчука

22.10.2017   11:00Агенцiя

Арт-проект «Завтра належить нам» відбудеться в неділю 22 жовтня 2017 року в культурно-діломову центрі «Світогляд»
Початок – о 11:00.

Ми пропонуємо Вам відвідати яскраву зустріч з нашими маленькими дітками переможцями та їхніми батьками.
Захід буде відбувати з 11:00 до 14:00 у Світогляді (просп. Перемоги, 108а). Це свято дасть можливість відпочити батькам та їхнім дітям від повсякденності. Більше того ЗАВТРА належить їм, адже вони його вибороли! Шлях діток та їхніх батьків не легкий, але попереду чекає лише перемога над хворобою та щасливе майбутнє!

Для дитячої програми ми підготували аквагрим від Оксани Пирнеу та Сергія Гончаренка, розпис імбирного печива, пісочна анімація з Маргаритою Таішевою, фокуси від Влад Дробязко, акробатичні номери від спортивно-циркової студії «Тріумф» та студії свят «Александрина».
Партнерами заходу стали компанія «Explosion Life» та її директор Ярослав Піліпчук, «Дитяча планета», культурно-діловий центр «Світогляд» та особисто Вікторія Александрова, магазин іграшок «Шкет», фотограф Марія Домашенко, депутатки міської ради Наталія Хольченкова та Наталія Осіковська, дизайн Юлії Красновід, ведучий Сергій Семененко.

Організатором акції «Творити, щоб жити!» є Міжнародний благодійний фонд Вадима Нестерчука в рамках проекту «Онко_Метелики».

Запрошуємо до висвітлення арт-проекту!

Тільки разом ми – сила!

Контактна особа – Тетяна Шурубура, 067-859-11-27;
https://vk.com/id27222198
https://www.facebook.com/vechnost.ta?fref=ts
Сайт МБФ імені Вадима Нестерчука http://fondvn.org/

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини