Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:23:35

Зеlена сцена

26.05.2017   17:00Агенцiя

Вже цієї п'ятниці 26 травня на Зеленій сцені зустрічайте:

17:00 на майданчику вуличних шахів відбудеться урок для дорослих і дітей. Викладач шахів зі студії Розумка розкаже, що таке шахи і як у них грати, допоможе розіграти партію юним шахістам, прослідкує, направить, зіграє з усіма бажаючими.
А на дитячому майданчику в цей час будуть ігри, в які грали в дитинстві батьки, і про які вже майже не знають наші діти. Приходьте сім'ями. Згадаємо класики і резиночки

18:30 чернігівський рок-гурт «Женя Скрудж» – молоду, завзяту і доволі популярну команду. «Женя Скрудж» – це гурт, який створив лідер гурту «Скрудж» - Женя Бондаренко. Гурт існує з 2014 року і вже встиг потрапити в кращу сімку грандж гуртів України. А ще хлопці вже відвідали найбільші фестивалі і проїхалися з туром по нашій країні.

20:00 Розмовник - говоримо про Польщу. Наша гостя - Вікторія Солоніцина, громадський діяч, співробітник центру гуманістичних технологій "Ахалар", живе в Польщі вже багато років. Наполовину полячка, вона їздила до цієї країни щороку з самого дитинства, а нині більшість часу проводить там. Тому Вікторія мала змогу спостерігати за змінами, що там відбувалися протягом останніх трьох десятиліть, і знає ситуацію з власного досвіду. Тож говоритимемо про те, як живеться українцям у Польщі, які там існують перспективи і що може змінитися зараз, з огляду на останні події.

21:00 кінопоказ від Private Language School​. Цього разу на нас чекає хороший і глибокий фільм "Collateral Beauty" реж. Девід Френкел, США, 2016 р.
Кінокартина про кохання, життя, смерть та дружбу. Ми пропонуємо попрацювати над цікавими фразами з фільму, трохи поговорити про щастя і насолодитися чудовою грою Уілла Сміта.
Долучайтеся до кінопоказу англійською мовою на творчому просторі Зелена Сцена разом з Private Language School.

 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.