Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 12:36:02

Встреча на тему: "Сила осознанности"

17.06.2017   12:00Агенцiя

Спикер Юрий Трофименко - директор по развитию Центра АХАЛАР.
На встрече поговорим о том, что у нас с вами есть разные инструменты для того, чтобы стать более эффективными в жизни и достигать поставленных целей. Например, наше тело – это инструмент, который в этом может помочь. Нужно только отслеживать различные маркеры. И внимание делает это возможным. То, что мы с вами замечаем, становится тем, чем мы можем управлять. Эффективность появляется только там, где мы можем выбирать свою реакцию, свои действия. Замечать происходящее, выслеживая ситуацию, менять модель поведения и закреплять полученное – это алгоритм. Развитие осознанности и телесности (mindfulness $ embodiment) помогает в этом. На встрече, при желании, мы сможем попробовать некоторые упражнения, которые дадут понимание, как все работает.

Регистрация обязательна!!! Просим о желании посетить мероприятие и количестве человек отписываться в группу. Количество мест ограничено!

17 червня 2017 р. з 12:00 по 14:00

Two Cats, Рокосовського 20А

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.