Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:00:39

Вік вчись. Вік пам'ятай - Майстер-класи Гордія Остаповича

27.05.2017   11:00Агенцiя

27 травня 2017 р. з 11:00 до 18:00

Цього разу на слухачів чекає аж два трьохгодинні майстер-класи! І хоча це буде дві різні теми, ми об'єднали їх одним спільним меседжем — "Вік вчись. Вік пам'ятай"

Живучи в час божевільного інформаційного потоку, переважна більшість людей розуміє, що якісна робота пам'яті відіграє вирішальну роль в досягненні особистісного та кар'єрного успіху. Теми, які підніме Гордій — актуальні для кожної сучасної людини на 100%.



Перший майстер-клас стосуватиметься запам'ятовування імен та людей. Скільки нових людей можете запам'ятати? Двох? Десятьох? Якщо вірити історії, то Олександр Македонський поіменно міг назвати кожного воїна зі своєї армії, яка налічувала 15 тисяч осіб! Гордій розповість, як працювати з аудиторіями, набитими студентами, з конференціями, наповненими учасниками й зі зборами, де сидять працівники. Вже під час заняття ви навчитесь запам'ятовувати групи 50-80 людей поіменно!

Як запам'ятовувати повноцінно? Як правильно організовувати роботу та режим своєї пам'яті так, щоб з якнайбільшою ймовірністю вчасно згадати потрібний номер телефону, промову, вірш, список, параграф з підручника? Відповіді на ці питання пролунають під час другого майстер-класу, який буде присвячений темі якісного вивчення текстово-числової інформації.

Реєструйтесь за посиланням: https://goo.gl/forms/0WNPjvAwKDFY4N9D3

Або телефонуйте — 675-434, 093 324-49-33

Місце проведення: Центр розвитку "Орігамі", вул. Полуботка, 18.

#ГордійОстапович #мнемоніка #центрорігамі #Чернігів

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини