Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 07:49:21

"Ми чи "Я і Я" - освітній проект для мультибатьків розпочинається в Чернігові

04.05.2017   13:00Агенцiя

Бути батьками близнюків, двійні чи трійні – подвійне чи навіть потрійне навантаження та відповідальність, адже щодня у них виникає безліч питань щодо здоров’я, виховання та розвитку малюків, відповіді на які вони не завжди можуть отримати від своїх близьких. Тому в Чернігові за підтримки Вritish Council та Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради стартував освітній соціальний проект «Ми чи «Я і Я»? Батьки двійнят у пошуках відповіді».

Це цикл зустрічей на різну тематику, що відбуватимуться упродовж року раз на місяць. Докладніше про формат цих зустрічей можна дізнатися під час презентації проекту, що відбудеться 4 травня о 13.00 в Центрі розвитку «Орігамі» за адресою: вул. Гетьмана Полуботка, 18. Запрошуємо усіх зацікавлених представників ЗМІ!

З журналістами радо поспілкуються:

    - Ольга Рись, засновник блогу СheTwins керівник проекту «Ми чи «Я та Я»;
    - Жанна Шикунець, психолог проекту;
    - Лариса Пащенко, директор Центру «Орігамі», партнер проекту;
    - Олександра Павленко, менеджер проекту, мама двійнят.

Зазначимо, що перша зустріч мультибатьків у рамках цього проекту вже відбулася. Вона називалася «Дрес-код для двійні». Спеціальними гостями стали вже дорослі близнята, які поділилися своїм дитячими спогадами та досвідом. Цей захід показав, що проект має чимало прихильників і партнерів. Зокрема, це керівник Центру дитячого розвитку «Янголятко» Неля Лавріненко (педагоги Центру організовуватимуть дозвілля малюків під час спілкування батьків), журналістка Ірина Сенченко та психолог Жанна Шикунець, які виступатимуть в ролі модераторів зустрічей, Центр «Орігамі», що надає приміщення, «Громадське телебачення. Чернігів», що забезпечують онлайн-трансляцію на сторінці блогу СheTwins у мережі Facebook, портал «Raskachaem! Чернигов», фотографи якого здійснюють фото-супровід заходів, а також медіа-центр «Моє місто», що надаватиме інформаційну підтримку.

Найближча зустріч у рамках проекту відбудеться вже в суботу, 6 травня, з 16.00 до 18.00 в приміщенні Центру «Орігамі». Тематика така: «За крок до подвійної істерики». Реєстрація на цей захід вже розпочалася у блозі СheTwins! Участь платна, однак вилучені кошти будуть спрямовані на благодійність.

Просимо представників ЗМІ завчасно акредитуватися!

Останні новини Чернігівщини

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

 Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району

Поліція розслідує обставини підриву автомобіля у прикордонній громаді Чернігівського району 16:39

Сьогодні близько 6:40 ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на невідомому вибуховому пристрої підірвався автомобіль зі співробітниками РЕМ. Внаслідок вибуху двоє чоловіків зазнали поранень і були госпіталізовані.

На Чернігівщині поліцейські викрили учасника схеми, який за хабарі сприяв у визнанні ухилянтів непридатними до військової служби 16:37

Слідчі Головного управління Нацполіції в Чернігівській області повідомили фігуранту про підозру, а суд взяв його під варту.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини