Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:25:23

Виїзна прес-конференція "Куди "Чернігівгаз" спрямовує кошти споживачів, які надходять за послугу розподілу природного газу"

05.04.2017   10:00Агенцiя

Попередня акредитація обов’язкова!
Про свою участь повідомляйте координатору заходу - фахівцю із зв`язків з громадськістю та пресою ПАТ «Чернігівгаз» Свириденко Наталії за номером телефону (067) 244 96 46, (0462) 65 20 07, або на електронну адресу: Natalia.Svyrydenko@cngas.com.ua

В середу, 5 квітня року о 10.00, відбудеться виїзна прес-конференція керівництва ПАТ «Чернігівгаз». З журналістами зустрінуться Віталій Черчович – технічний директор ПАТ «Чернігівгаз», Євген Денисенко - начальник АДС та Наталія Свириденко – фахівець із зв'язків з громадськістю та пресою.

Учасники: технічний директор, фахівець із зв`язків з громадськістю та пресою, начальник АДС, бригади АДС та слюсарів групи ВБСГ.


Під час заходу:
1. ознайомлення з роботою Аварійно-диспетчерської служби та групи ВБСГ ПАТ «Чернігівгаз»;
2. ліквідація витоку газу на ШГРП;
3. проведення технічного обслуговування газового приладу в помешканні споживача.

Дата і час проведення:
05 квітня 2017 р., середа, 10.00 год

Місце збору:
Конференц - зала головного офісу ПАТ «Чернігівгаз», вул. Любецька, 68, 1 поверх

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.