Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:27:29

Святкування дня народження студії танцю "Viva La Vida"

25.03.2017   19:00Агенцiя

25 березня 2017 року о 19.00 в культурно-діловому центрі «Світогляд» Пр. Перемоги 108А відбудеться святкування дня народження студії танцю «Viva La Vida»

«Viva La Vida» нам 6 років!!! Лавандові історії»

«Viva La Vida» - студія танцю під керівництвом талановитого викладача Буренок Ольги, яка навчає і дітей, і дорослих, що в своєму житті ніколи не займалися танцями, але завжди мріяли про це. І от «Viva La Vida» в Чернігові дає шанс людям будь-якого віку зустрітися віч-на-віч зі своєю мрією та познайомитися з новими музичними ритмами й назавжди закохатися в сальсу, бачату, вест кост свінг, кізомбу, зук. Учні студії не тільки танцюють в своє задоволення після складного робочого дня, але й відвідують всеукраїнські фестивалі, приймають участь в конкурсах, перемагають та подорожують країнами з показами шоу-номерів, що є показником високого рівня студії. Нам уже 6 років і ми раді бачити вас на нашому святі!

Спеціальний запрошений гість, вперше в Чернігові, буде створювати дуже гарячу музику діджей з далекої Куби - Maikel Cobas Moreno!

В ПРОГРАМІ:

- навчаючі майстер-класи;
- шоу-програма;
- танцювальна вечірка;
- декорована дизайнером фото-зона з командою професійних фотографів;
- святковий торт;
- заряд настрою та прилив енергії на рік вперед!

Якщо ви ніколи не танцювали, але це ваша заповітна мрія! 25 березня найкращий привід танцювати до неї. На нашій вечірці ви перенесетесь у французький Прованс, щоб окинути поглядом безкрайні лавандові поля та намалювати їх своїм танцем. Ми потурбуємось про вас!

Відкрити в собі танцівника, освоїти перші кроки вам допоможуть професійні танцівники, які стануть вашими провідниками у світ танцю. Ніякого досвіду танцювання не потрібно, головне, щоб ви були налаштовані на творчість та пробувати, пробувати, пробувати! В затишній атмосфері Ви напишете свою власну танцювальну лавандову історію і познайомитесь з нами - безмежно закоханими в його величність танець.

Вхід по запрошеннях. Довідки за тел.(093) 113 63 95, (067) 308 42 51

 Запрошуємо представників ЗМІ відвідати та висвітлити подію у своїх виданнях. Акредитація за тел. (093) 113 63 95, (067) 308 42 51 або belua357@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини