Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:39:05

VI зустріч громадських активістів півночі Чернігівщини

18.03.2017   10:00Агенцiя

Запрошуємо громадських активістів Семенівського, Городнянського, Новгород-Сіверського, Сосницького, Менського, Сновського та Корюківського районів на спільну зустріч, яка відбудеться у місті Сновську.

Вже шоста зустріч громадських активістів півночі Чернігівщини – це унікальний майданчик для навчання, спілкування та обміну досвідом у сфері організаційного розвитку та співпраці з владою громадських об’єднань. Крім того, громадські активісти матимуть можливість знайомства з цікавими людьми та родзинками кожного міста, де відбувається зустріч!

Програма зустрічі:
9-00 - 10-00 - реєстрація учасників та ранкова кава;
10-00 - 10-30 - знайомство учасників;
10-30 – 11-45 - презентації (Power Point, відео, фото, друковані матеріали...) про діяльність, плани та пропозиції щодо співпраці представлених на зустрічі організацій (15 хв. на одну);
11-45 – 12-00 - кава-пауза;
12-00 – 13-00 - презентації (Power Point, відео, фото, друковані матеріали...) про діяльність, плани та пропозиції щодо співпраці представлених на зустрічі організацій (15 хв. на одну);
13-00 – 14-00 - обід;
14-00 – 15-30 – надихаюча зустріч з цікавенною людиною Лесею Федоренко керівницею "ЧЕ - Студіо" та співзасовницею культурного проекту "Зелена Сцена" (Чернігів);
15-45 - 16-00 - кава-пауза;
16-00 - 17-00 - презентація всеукраїнської еко-акції "Зробимо Україну чистою разом" - координатороми в Чернігівській області Вікторією Богдан (Чернігів) та Денисом Іваніною (Корюківка);
17-00 - підсумки зустрічі та неформальне спілкування.
Зустріч відбудеться у Сновському вищому професійоному училищі, що знаходиться за адресою: вул.Бульварна 5

Важлива організаційна інформація:
1. проїзд до місця зустрічі - за рахунок учасників;
2. всім учасникам під час реєстрації необхідно зробити організаційний внесок у розмірі - 50 грн.;
3. кожній організації представленій на зустрічі необхідно підготувати презентацію (Power Point, відео, фото, друковані матеріали...) про діяльність, плани та пропозиції щодо співпраці максимум на 15 хвилин;
4. всі учасники будуть забезпечені харчуванням.

Охочі взяти участь, крім долучення до зустрічі у Facebook, або лайку - ОБОВ'ЯЗКОВО мають зателефонувати за номером 097 774 58 15, щоб зареєструватися. Дякуємо за уважність та відповідальність!
Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у зустрічі!

Організатори: КММГО «Альтернатива», Сновська районна благодійна організація «Аратта», Сновська РДА та Сновська міська рада. За підтримки народного депутата України Анатолія Євлахова.

Не втрачайте гарну нагоду не лише отримати корисні знання але й познайомитися з однодумцями з інших районів, обмінятися досвідом і домовитися про реальну, взаємовигідну співпрацю!

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини