Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:18:53

Лекторій з енергоефективності “Як економити на опаленні”

23.02.2017   18:00Агенцiя

Громадська платформа “ФанРеформ” створена молодими, активними громадянами України, бо ми віримо, що реформи потрібно втілювати не на папері, а в реальному житті. Ми віримо, що об'єднавшись, зможемо покращити ситуацію, яка склалася сьогодні в кожному селі, місті, районі.

Саме тому 23 лютого у місті Чернігів разом зі міжнародними організаціями та компаніями ми проведемо лекторій з енергоефективності “Як економити на опаленні”. Спеціальним лектором стане керівник групи незалежних експертів Ради Європи, Президент Академії енергетики України, доктор технічних наук Юрій Ковальчук.

Цим заходом ми зможемо зробити одразу дві гарні справи: навчити українців енергоефективності та допомогти Чернігівському навчально-реабілітаційному центру № 2. Бо всі 100% відсотків забраних благодійних внесків під час лекції будуть передані до центру для оснащення спортивної зали.

Чернігівській навчально-реабілітаційний центр № 2 — це не звичайна школа. Тут навчаються 148 дітей з вадами мовлення, ритміки, орієнтування. Наразі центр потребує ремонту та технічного забезпечення спортивної зали. Саме лікувальна фізкультура — є надзвичайно важливим елементом у навчання таких діточок.

Приходьте на лекторій. Дізнавайтеся, як економити на опаленні та допоможіть Чернігівському навчально-реабілітаційному центру. № 2.

Також на заході відбудеться презентація благодійного фотопроекту "Діти-дітям".

23 лютого о 18:00
м. Чернігів
Культурно-діловий центр “Світогляд”, пр-т. Перемоги 108-А (2-й поверх)

Реєстрація за номером 067 487 21 18

Кількість місць обмежена!

Благодійний внесок — 50 грн

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.