Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:26:21

V міжнародна конференція "Розумовські зустрічі"

01.12.2016   10:00Агенцiя

1 грудня в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів проходитиме міжнародна конференція «П’яті “Розумовські зустрічі”».
Під час конференції розглядатимуться питання розвитку державної служби та служби в органах місцевого самоврядування в Україні в умовах викликів сьогодення, сучасний стан децентралізації та реалізації територіальної реформи в Україні. Водночас обговорюватиметься світовий та вітчизняний історичний досвід функціонування структур державного управління та місцевого самоврядування.
До участі запрошено науковців, освітян, працівників органів державної влади та місцевого самоврядування Гомеля (Білорусь), Москви (Росія), США, а також Чернігова, Ніжина, Києва, Дніпра, Запоріжжя, Луцька, Львова, Миколаєва, Херсона, Черкас та Чернівців. Вони представлятимуть Гомельський філіал установи освіти Федерації профспілок Республіки Білорусь «Міжнародний університет «МИТСО», Інститут законодавства Верховної Ради України, Український інститут національної пам’яті, Інститут історії НАН України, Інститут педагогічної освіти і освіти дорослих НАПНУ та ін.
Захід організований Сіверським центром післядипломної освіти спільно з Інститутом законодавства Верховної Ради України, Чернігівським національним технологічним університетом, Сіверським інститутом регіональних досліджень за підтримки Фонду Ганса Зайделя.
Матеріали конференції публікуватимуться у четвертому номері щорічного збірника наукових праць «Розумовські зустрічі».

Час проведення: 1 грудня 2016 року, 10.00 – 17.00.
Місце проведення: м. Чернігів, пр.-т Миру 43 (конференц-зал Будинку засідань обласної ради, 3-й поверх).
Тел. для довідок: (0462) 676-052, (0462) 774-312, (067) 4617386
Електронна пошта: chcppk@gmail.com

Останні новини Чернігівщини

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.