Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 19:40:13

Інформаційний форум "Інструменти парламентського моніторингу: як дізнатися все про свого депутата"

08.11.2016   11:00Агенцiя

Що Ви знаєте про свого депутата? Завдяки е-декларуванню кожен може дізнатися про статки та майно, а от чим він займається у Верховній Раді? Наскільки ефективно та результативно відстоює інтереси виборців, які його обрали? Як працює в окрузі? Скільки разів змінював партійність та як голосує в порівнянні зі своїми колегами?

Відповіді на ці та інші питання Ви зможете отримати під час інформаційного форуму на тему «Інструменти парламентського моніторингу: як дізнатися все про свого депутата», який відбудеться 8 листопада 2016 року об 11 годині у прес-центрі «Чернігівський вибір» (Чернігів, вул.Шевченка, 5).

Під час форуму будуть презентовані інструменти для аналізу роботи парламенту, народних депутатів, парламентських комітетів та партій. Під час заходу представники Громадянської мережі ОПОРА розкажуть про Портал для аналізу голосувань народних депутатів та фракцій Вони голосують для тебе, можливості та сервіси сайту ОПОРИ РАДА, пошуки по стенограмам парламенту і комітетів та інші інструменти парламентського моніторингу.

Такі інструменти дозволяють отримати набагато більше інформації про результати роботи депутатів, ніж містять їхні офіційні сторінки на сайті Верховної Ради, а також допомагають здійснювати власний аналіз за власними критеріями та потребами.

До участі запрошуються народні депутати та їх помічники, представники журналістської та студентської спільноти, громадські активісти, а також усі, хто цікавиться політичним аналізом.

Для участі у заході просимо зареєструватися https://goo.gl/forms/TrjCNEjUTFb067Bn2

Спікер - Наталія Висіканець, громадський консультант Громадянської мережі ОПОРА у Чернігівський області

Захід здійснюється Громадянською мережею ОПОРА у рамках Програми USAID «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» (виконується Фондом Східна Європа).

Контактна особа:
Наталія Висіканець, +38 093 765 69 31

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.