Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:37:41

Одинадцята сесія Чернігівської міської ради сьомого скликання

29.09.2016   10:00Агенцiя

Пленарне засідання розпочнеться 29 вересня о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:

1.  Про Програму компенсації пільгових перевезень окремих категорій громадян в залізничному транспорті приміського сполучення на 2016 рік.

2.  Про внесення змін до рішення міської ради від 29 листопада 2013 року "Про Програму надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста Чернігова на 2014-2018 роки" (35 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (44 сесія, 45 сесія, 51 сесія, 53 сесія 6 скликання).

3.  Про програму профілактики злочинності на території м. Чернігова на 2016-2017 роки.

4.  Про внесення змін та доповнень до Методики розрахунку та порядку використання плати за оренду комунальної власності територіальної громади  м. Чернігова (19 сесія 5 скликання) зі змінами (27 сесія 5 скликання, 9 сесія,           14 сесія, 22 сесія, 32 сесія, 45сесія 6 скликання, 6 сесія 7 скликання).

5.  Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова об’єктів житлового фонду, соціальної інфраструктури та благоустрою.

6.  Про внесення змін до Переліку об’єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова.

7.  Про внесення змін до Програми розвитку земельних відносин на території міста Чернігова на 2013 – 2016 роки.

8.  Про внесення змін та доповнень до рішення Чернігівської міської ради від 26 вересня 2014 року “Про затвердження Положення про порядок залучення та встановлення розміру пайової участі (внеску) фізичних та юридичних осіб у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста Чернігова» (44 сесія 6 скликання).

9.  Про надання дозволу на розроблення проекту Детального плану території багатоквартирної житлової забудови по вулиці Жабинського (територія колишнього комбінату хлібопродуктів).

10. Про внесення доповнень до Плану діяльності Чернігівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2016 рік.

11. Про внесення змін до рішення міської ради № 9/VII-11 від 30 червня      2016 року “Про надання згоди на знесення будівель і споруд”.

12. Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 28 грудня 2015 року №2/VII-9 “Про структуру виконавчих органів міської ради”.

13. Про здійснення запозичення до міського бюджету міста Чернігова шляхом залучення кредиту НЕФКО.

14. Про затвердження Програми здійснення додаткових заходів із мобілізації коштів до міського бюджету міста Чернігова на 2016-2018 роки.

15. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 28 грудня 2015 року №2/VII-6 “Про міський бюджет на 2016 рік” зі змінами та доповненнями (№3/VII-12, №4/VII-14, №6/VII-24, №7/VII-18, №9/VII-12, №9/VII-12,     №10/VII-17).

16. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам, членам сімей загиблих, померлих учасників АТО, для ведення індивідуального садівництва.

17. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва та будівництва індивідуальних гаражів.

18. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, передачу земельних ділянок у власність та оренду, поновлення договорів оренди громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ведення садівництва, обслуговування гаражів та городництва.

19. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок юридичним та фізичним особам.

20. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою, надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним і фізичним особам.

21. Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічних документацій із землеустрою юридичним та фізичним особам.

22. Про депутатські запити.

23. Різне.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини