Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:17:51

Презентація проекту "Краса врятує український туризм"

05.09.2016   11:00Агенцiя

Шановні представники ЗМІ, запрошуємо вас долучитися до розвитку туризму на Чернігівщини, відвідавши прес-конференцію нового проекту «Краса врятує український туризм». Ініціативу висунули народний депутат України Анна Романова та журнал ВООМ! Відзнявши пілотний проект промоції міста (регіону), вони презентують його та запрошують долучитися усіх небайдужих.

Промоція через поєднання жіночої та архітектурної краси невипадкова. Адже згідно з дослідженнями позитивних вражень від України, іноземці найчастіше відзначають самобутність української культури та... саме жіночу вроду.

Незважаючи на це, як правило, вітчизняні промоматеріали про Україну акцентують увагу лише на гарних місцинах, ландшафтах та архітектурних пам'ятках. І зовсім мало де можна знайти поєднання історичної спадщини із сучасною жіночою красою. Натомість українські жінки останнім часом у світі зовсім несправедливо асоціюються з «легковажними» через велику кількість фотографій оголених дівчат.

Мета проекту:

Створення привабливого жіночого образу на фоні легендарних храмів, палаців, замків, садиб або природних ландшафтів – як найкращої промоції України в світі, а української жінки – як берегині та символу духовності.

Опис проекту:
12 видатних цікавих жінок
12 унікальних місцин (храми, палаци, замки, музеї, садиби, природні ландшафти)
12 тематичних легенд
12 фотосесій на історичних локаціях
12 відеороліків;
12 публікацій фотосесій та легендарних фотоісторій

Запрошуємо на прес-конференцію усіх зацікавлених у розвитку туризму представників ЗМІ, жінок-учасниць та партнерів проекту.

Захід відбудеться в прес-центрі «Чиста політика» (вул. Гетьмана Полуботка, 6а) 5 вересня об 11.00.


 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини