Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:53:28

Показ фільму з прав людини "Ромська мрія" в м. Сновськ (Щорс)

18.05.2016   11:00Агенцiя

18 травня об 11 годині в Щорському історичному музеї в рамках загальноєвропейської кампанії відзначення Днів Європи - 2016 «RE-ФОРМУЮСЬ Європейцем!» відбудеться перегляд фільму «Ромська мрія» та його обговорення в рамках «круглого столу».

«Ромська мрія» – це чотири історії про мешканців таборів Закарпаття. Дениса, Мирослава, Діану та Ренату вважають успішними в ромському середовищі, тож вони прагнуть бути взірцями. Цикл «Ромська мрія» – це дослідження українськими документалістами проблем ромів.

Вести кіноперегляд будуть директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, кандидат історичних наук Володимир Бойко та координатор Центру Європейської інформації від ГО «Сіверський інститут регіональних досліджень», кандидат філософських наук  Людмила Чабак.

До участі в обговоренні також запрошений волонтер Корпусу Миру США в Україні Кайл Колд.

На захід запрошуються всі бажаючі.

За додатковою інформацією звертатися до консультанта Центру Європейської Інформації Оксьоменко Марини (063)7033435, mail: sait1@mail.ua та партнера Центру з боку громадської організації Сіверський інститут регіональних досліджень Чабак Людмили (066)9783411 mail: seminog82@ukr.net

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини