Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:54:37

Стратегічна сесія з розвитку Чернігова

23.04.2016   10:00Агенцiя

23 квітня з ініціативи Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка в Чернігівській міській раді відбудеться незвичний для міста захід.

Всіх небайдужих чернігівців запрошують поговорити про майбутнє міста.

Учасники заходу в режимі стратегічної сесії висловлять своє бачення того, яким буде Чернігів через кілька років, чи стане він територією розвитку, які стратегічні пріоритети повинно мати місто та як спрямувати енергію активних містян на його успішний розвиток.

Захід модеруватиме Вікторія Подгорна, заступник голови експертної ради "Київ Smart City". Партнер Стратегічної сесії - Агенство "Prime media", інформаційна підтримка - ТРА "Новий Чернігів", Чернігівська медіа-група та телеканал "Дитинець".

Участь у заході можуть взяти всі чернігівці.

Необхідна зареєструватися за тел. 774944 або заповнити електронну реєстраційну форму.

Як повідомив заступник міського голови Олександр Ломако, цей захід відбудеться в рамках розробки нової стратегії розвитку Чернігова, робота над якою нещодавно розпочалася:

"Важливо, щоб над візією майбутнього міста працювали не лише експерти та чиновники, а й мешканці міста. Вони мають бути максимально долучені до цього процесу. Саме для цього в міській раді проводиться Стратегічна сесія. Закликаю всіх чернігівців, хто має активну громадянську позицію та хоче допомогти рідному місту, зареєструватися та взяти участь. Це не єдиний такий захід, який ми плануємо в рамках роботи над розробкою нової стратегії розвитку міста".

 Захід відбудеться 23 квітня о 10.00 у залі засідань міської ради.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини